Yunus Emre Konak resmen İngiliz devinde! Sivasspor'dan açıklama geldi

Sivasspor, genç oyuncusu Yunus Emre Konak'ın Premier Lig ekiplerinden Brendfort'a transfer olduğunu açıkladı. İngiliz ekip ise genç yıldızı sosyal medyadan paylaştığı bir video ile tanıttı. İşte detaylar...

11.01.2024-20:21 - (Son Güncelleme: 11.01.2024-20:21)

Geçtiğimiz günlerde Sivasspor’un genç oyuncusu Yunus Emre Konak için birçok kulüp Sivasspor ile görüşse de mutlu sona ulaşan tek kulüp Brendfort oldu. Sivasspor, 18 yaşındaki genç futbolcusu Yunus Emre Konak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'a Transfer olduğunu resmen açıkladı.

Transferi resmen duyuruldu

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Hayallerinin peşinde koşan, alt takımlarımızda forma giyen onlarca genç sporcumuza örnek olan Yunus Emre Konak'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. Yunus Emre'nin gelişimine katkı sağlayan Sivasspor Futbol Akademi antrenörlerimize ve A takımımızda ilk kez forma şansı vererek Türk futboluna kazandıran eski teknik direktörümüz Servet Çetin'e teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Sivasspor açıklama

Brendfort sosyal medyadan açıkladı

Bu açıklamanın hemen ardından Brendfort, Yunus Emre Konak’ı Sosyal Medya hesabından yayımladığı video ile duyurdu. Bu sezon genç oyuncu Sivasspor ile 17 maça çıkıp 1 de asist yapmıştı.

(AA)

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal