19.03.2022-16:53 (Son Güncelleme:19.03.2022-17:23)


1

BAŞ PARMAK ÜSTTEYSE

BAŞ PARMAK ÜSTTEYSE

Dünya üzerindeki en enerjik insan siz olabilirsiniz! Yeni şeyler öğrenmek için can atıyorsunuz ve her şeye bir anda koşmaya çalışıyorsunuz. TV karşısında yayılmak programınızın bir parçası asla değil. Çok fedakarsınız ve insanlara güven veriyorsunuz. Sizden beklenenden daha fazlasını yapıyorsunuz; güvenilirliğiniz, enerjiniz ve nezaketinizle herkes size hayran.



2

BAŞ PARMAK İÇERİDEYSE

BAŞ PARMAK İÇERİDEYSE

Zeki ve geveze biri olmalısınız! Ama yeni arkadaşlıklar kurmak sizin için biraz zor. İnsanlara ilk başta sessiz ve somurtkan biriymişsiniz izlenimi veriyorsunuz. İlerleyen zamanlarda insanlar sizi daha iyi tanıdıkça ne kadar yumuşak kalpli ve kırılgan olduğunuzu anlıyor. Problemlerin nedenini rahatlıkla görüp çözüm yollarını düşünebiliyorsunuz. Kurnaz birisiniz, olaylara bakış açınız kesin ve verdiğiniz kararlar genelde doğru olanlar. Bazen yapabileceğinizden fazlasını isteyip kendinizi strese soksanız bile dikkatli ve düşünceli olmanız size avantaj sağlıyor.



3

BAŞ PARMAK KENARDAYSA

BAŞ PARMAK KENARDAYSA

Sloganınız ‘herkes kendi yolunu kendi çizer’ ve sizin yolunuz ne yazık ki hep zor olan. Pratik zekalı ve ağırbaşlı birisiniz. Omurganız sanki çelikten yapılmış gibi; kararınızdan caymıyor ve asla kendinizden taviz vermiyorsunuz! Ama başarısızlık korkunuz cesur kararlar almanızı engelliyor ve özgüveninizi sarsan tek şey de bu. Bu yüzden de genelde insanların takdirini ve desteğini bekliyorsunuz. Arkadaşlarınız nazik olmanıza, güvenilirliğinize ve zekanıza çok değer veriyor. Etrafınızda olan insanlar kendini güvende hissediyor ve yanınızda olmaktan çok mutlu. Unutmayın ki yakınlarınızın desteğiyle her şeyi başarabilirsiniz.



4

BAŞ PARMAK YUKARIYA DÖNÜKSE

BAŞ PARMAK YUKARIYA DÖNÜKSE

Bilgili ve becerikli olmanıza rağmen bir o kadar da alçakgönüllüsünüz! Görünüşte imkansız olan birçok fikri üretebilen pratik bir zekanız var. Dünyayı keşfetmeye bayılıyorsunuz ve daha da iyisi keşfetmek için çabalıyorsunuz ama bazen bir şeylere odaklanmak size zor gelebiliyor çünkü her şeyi bir anda öğrenmek istiyorsunuz. Herkes sizi yürüyen bir ansiklopedi gibi görüyor ve sizden tavsiyeler alıyor. Aslında içinizde daha dışarıya kapalı olmayı seven bir taraf var. Arkadaş çevrenizi seçerken çok titiz ve dikkatli davranıyorsunuz ve onlara en iyi tavsiyeyi vermek için çok uğraşıyorsunuz.



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR