YSK’nın aldığı kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı: Bağımsız milletvekillerinin başvuruları incelendi

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçimlere bağımsız milletvekili adayı olarak başvuruların bilgi ve belgelerinin incelenmesine dair kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bağımsız milletvekili adayı olmak için başvuran isimler arasında eksik belgeleri olan, teminat bedelini yatırmayan veya eksik yatıran, adaylıktan vazgeçen ve adaylık başvurularını belirlenen tarihlerden sonra yapanların başvuruları kabul edildi.

12.04.2023-10:03 - (Son Güncelleme: 12.04.2023-10:45) YSK’nın aldığı kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı: Bağımsız milletvekillerinin başvuruları incelendi

28. Dönem Milletvekilliği Seçimi’ne bağımsız milletvekili adayı olarak başvuruların bilgi ve belgelerin incelenmesine dair Yüksek Seçim Kurulu kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

İHA’da yer alan habere göre, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısı ile yayımlanan YSK kararına göre 28. Dönem Milletvekilliği Seçimine bağımsız milletvekili adayı olarak başvuruların bilgi ve belgeleri detayları incelendi. Bağımsız milletvekili adayı olmak için başvuran isimler arasında belgelerinden noksanlık olanlar, teminat bedeline yatırmayan veya eksik yatıran, adaylıktan vazgeçen ve adaylık başvurularını belirlenen tarihlerden sonra yapanların başvuruları kabul edilmedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı

Bağımsız Milletvekili adayları incelendi

Karar örneği adaylara tebliği için Aksaray, Amasya, Ankara, Balıkesir, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Konya, Samsun ve Siirt İl Seçim Kurulu Başkanlıklarına gönderilecek ve Seçmen Kütüğü Genel Müdürlüğünce www.ysk.gov.tr internet adresinde yayımlanacak.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal