YRP'li isim AK Parti'ye katıldı: Fatih Erbakan'ın yorumu gündem oldu!

Türk siyasetinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. AK Parti’ye eski Yeniden Refah Partisi üyesi Suat Pamukçu'nun katılmasıyla ilgili tartışmalar gündemi sarsarken, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'dan tepki çeken bir açıklama geldi. Suat Pamukçu'nun AK Parti'ye geçiş sürecinde yaşananlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pamukçu'ya rozet takması, siyasi çevrelerde geniş yankı uyandırdı.

25.03.2024-09:25 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-10:09) YRP'li isim AK Parti'ye katıldı: Fatih Erbakan'ın yorumu gündem oldu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"ne katıldı. Bu miting, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi ve binlerce kişi tarafından yoğun ilgiyle izlendi. Mitingde dikkat çeken bir diğer olay ise, Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'nun AK Parti'ye katılmasıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting sırasında Pamukçu'nun yanına giderek ona AK Parti rozetini taktı. Bu hareket, partiler arası geçişlerin siyasi atmosferde yarattığı önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Suat Pamukçu'nun AK Parti'ye katılması, Türk siyasetinde yeni bir dönemeç olarak değerlendirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hareketiyle partisinin birliğine vurgu yapması ve güçlü duruşunu sergilemesi dikkat çekti.

Mitingde yapılan konuşmalarda, İstanbul'un ve Türkiye'nin geleceği üzerine önemli mesajlar verildi. AK Parti'nin İstanbul'daki iddialı projeleri ve hedefleri, mitingde katılımcılara aktarıldı. Ayrıca, partinin İstanbul'da gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetler de vurgulandı.


Fatih Erbakan tepki gösterdi

mitingin gölgesinde kalan bir başka gelişme, Suat Pamukçu'nun AK Parti'ye katılmasıydı. Bu durum, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın tepkisini çekti. Erbakan, Pamukçu'nun parti değiştirmesi hakkında konuşurken, dikkat çeken ve tartışmalara neden olan sözler sarf etti.

Fatih Erbakan'ın, Pamukçu'nun AK Parti'ye geçişiyle ilgili yaptığı konuşmada, sert eleştiriler ve şaşırtıcı ifadeler dikkat çekti. Yapılan açıklamalarda, Pamukçu'nun parti değiştirmesinin ardında yatan nedenler ve siyasi manevralar sorgulandı. Erbakan'ın bu sözleri, parti içi ve genel siyasete dair yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

Fatih Erbakan, Suat Pamukçu'nun AK Parti'ye katılmasına şu sözlerle tepki gösterdi:

"Birileri mal bulmuş Mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık." 




Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal