YouTube'dan, YouTuberları Sevindirecek Yenilik!

YouTube yeni bir özellik ile karşımızda. Bu özellik sayesinde YouTuberlar izlenme analizlerini artık daha kolay yapabilecekler.

04.03.2021-12:21 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-12:21) YouTube'dan, YouTuberları Sevindirecek Yenilik!

'Eski ve yeni izleyenler‘ özelliğini getiriyor. Analytics üzerinde kanal ve video istatistiklerini analizini yapan kanal sahipleri, yükledikleri videoların kimler tarafından izlendiği bilgisine daha fazla hakim olabilecekler.

YouTube Studio’da yer alan Analytics aracı, 'zaman içinde kitlenizdeki farklı eğilimleri daha iyi anlama' başlığıyla YouTuberların kullanımına artık  açıldı. Bu metrik sayesinde kanal sahipleri videolarına dair istatistikleri daha kaliteli yapabilme imkanına sahip olacaklar. YouTuberlar videolarının yeni izlenme oranlarına göre, gelecekteki videolarına dair stratejilerinide daha doğru uygulayabilecekler. Halihazırda YouTube Studio üzerinde bütün videoların aboneler tarafından izlenip izlenmediği kontrol edilebiliyor. Ancak yeni gelen özellikte, her videonun izleyici kitlesine göre analiz yapılabilecek. YouTube’ın web sürümü üzerinde erişilebilir olan özellik, ‘Geri gelen izleyici’ ve ‘Benzersiz izleyici’ isimlerini kullanıyor.

YouTube yeni özelliği için bu açıklamada bulundu: 'Kitlenizi daha iyi anlama: Kanalınıza ne kadar yeni izleyici geldiğini görün. İçerik stratejinizi belirleyin: Yeni içerikleri ve biçimleri deneyerek yeni izleyicileri çekip çekemeyeceğinize karar verin. Kitle bağlığı oluşturmak için daha tutarlı içerik oluşturup oluşturamayacağınızı kontrol edin. Gelecekteki videolarınıza karar verin: Örneğin belirli bir videodan artış olursa, bu videoya benzer bir videoyla kitleyi geri gelmeye ikna edebilirsiniz.'


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal