Yolda Yürüyen Abla Kardeşe Saldırdı: Ablanın Burnu Kırıldı

Bursa'da akılalmaz olay. Bir kişi durduk yerde güpegündüz yolda yürüyen abla ve kardeşe saldırdı. Şahsın yanına yaklaşıp yumruk attığı ablanın burnu kırıldı. İşte akılalmaz olayla ilgili detaylar ve görüntüler.

22.12.2021-16:21 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-16:21)

Bursa'da güpegündüz akılalmaz bir olay meydana geldi. Bir kişi durduk yerde yolda yürümekte olan abla ve kardeşe saldırdı. Şahsın yanına yaklaşıp yumruk attığı ablanın burnunda kırık oluştu. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmekte olan şahsa kız kardeşin vermiş olduğu tepki kameraya yansıdı. Yaşanan ilginç olayı gören mahallenin gençlerinin linç girişiminde bulunduğu şahsı bir esnaf, kahvehaneye aldı ve polise teslim etti. 

DAHA ÖNCE BAŞKA KADINLARA DA SALDIRMIŞ

İlk vukuatının bu olay olmadığı ortaya çıkan şahsın, daha önce başka kadınlara da saldırmış olduğu ortaya çıktı. Bursa'da bir kişi, güpegündüz yolda yürümekte olan abla kardeşe saldırdı. Ablanın burnunun kırılmış olduğu o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Akılalmaz olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı olan Demetevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mert D., güpegündüz alışverişten dönmekte olan ve daha önceden hiç tanımadığı abla kardeşe sebepsiz yere yumruk attı. Talihsiz kadın ne olduğunu anlamadan kanlar içerisinde kalarak yere yığıldı. Kardeşi ise yaralı ablası için çevredeki vatandaşlardan yardım istemek için çırpındı.

ABLANIN BURNU KIRILDI

İlginç olaya şahit olmuş olan mahallenin gençleri Mert D.'ye yönelik linç girişiminde bulundular. Cadde esnafı, linç edilmek istenen şahsı kahvehaneye alarak polise ihbarda bulundu. Kısa bir zaman içinde olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, almış olduğu yumruk darbesi sonucu burnu kırılan genç kızın ilk müdahalesini yaptı ve Kestel Devlet Hastanesi'ne götürüp tedavi altına aldı. Yaralanmış olan genç kızın kısa süre sonra nişanlanacağı ve bu sebeple alışverişe çıkmış olduğu esnada olayın yaşandığı bildirilirken, yaşanmış olan korku dolu dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ

Kahvehane sahibi tarafından polise teslim edilmiş olan Mert D. ise gözaltına alındı. Mert D.'nin daha önce de başka bir kadının arkasından yaklaşarak yumruk atmış olduğu ve kaçtığı güvenlik kamera görüntüleri sayesinde ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin iddiasına göre Mert D.'nin, kısa süre önce bir diş hekimini tırnak makasıyla yaralamış olduğu ve bölgedeki bir lisede eğitim gören öğrenciyi ise bıçakla yaraladığı, kısa süre cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal