Yola Para Yok Diyen Ekrem İmamoğlu İBB Bütçesinden 6.5 Milyona Tablo Aldı!

Hastane yolu yapmak için para olmadığının altını çizen Ekrem İmamoğlu, İBB bütçesinden 6.5 milyon liraya tablo satın aldı.

25.06.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-17:33) Yola Para Yok Diyen Ekrem İmamoğlu İBB Bütçesinden 6.5 Milyona Tablo Aldı!

Göreve geldiği günden bu yana israf edebiyatı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin paralarını dağıtmaya devam ediyor. Yenikapı'da araç showu yapan, showdan 4-5 ay sonra yeni araç kiralamak için girişimde bulunan İmamoğlu, şimdi de Londra'da müzayede satışa sunulan Fatih Sultan Mehmet'in tablosuna 770 bin sterlin (yaklaşık olarak 6.5 milyon lira) para ödedi.

 

Burada eleştirilen konu ise Fatih Sultan Mehmet'in tablosunu alması değil! Eleştirilen konu, para olmadığını söyleyerek hastaneye yol yapmayıp, İBB bütçesinden önemli bir miktar harcayıp bu tabloyu alması.

Bu ülkenin vatandaşı hizmet yapıldığı zaman, Fatih Sultan Mehmet'in tablosu alınmasa da görev başındaki kişiyi eleştirmez. Ama insan vicdanı da halkı için hizmet edebileceği bir parayı tabloya vermesini kaldırmaz. Ekrem İmamoğlu'nu vicdanı ile baş başa bırakıyoruz.

Bu süreçten sonra 'Para yok' lafı İmamoğlu için 'Yalan' niteliğinde olacaktır.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal