Yok artık dedirtecek zamlar kapıda! Motorin benzin LPG'ye yeni zamlar duyuruldu!

Akaryakıta yapılan peş peşe zamlar otomobil sahiplerini oldukça zor durumda bırakıyor. Neredeyse her gece akaryakıta zam haberiyle uyanan sürücüler merakla yeni zamları merak ediyor. Peki akaryakıt zammı mı geliyor? Motorin benzin ve LPG'ye yeni zam mı yapılacak? Tüm detaylar haberimizde.

06.05.2022-22:28 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-22:30) Yok artık dedirtecek zamlar kapıda! Motorin benzin LPG'ye yeni zamlar duyuruldu!

Araç sahipleri, toplu taşıma araçları, uzun yol otobüsleri akaryakıt zamlarından oldukça etkileniyor. Zamların ardı arkası kesilmezken insanlar her gün akaryakıta yeni zam yapılıp yapılmadığını merakla araştırıyor. Peki akaryakıta yeni zam miktarı ne kadar olacak? Yeni zamlar ne zaman yapılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akaryakıt zamları

Bu gece itibariyle akaryakıta 32 kuruş zam geleceği tahmin ediliyor. Motorin, benzin LPG fiyatlarında artış hız kesmeden devam ediyor. Motorinde bu geceden itibaren 32 kuruş artış olacağı düşünülürken, benzin fiyatlarında bir artış olmayacağı tahmin ediliyor. LPG'de yapılan indirim sonrası fiyatı 10.68 TL'lere kadar düştü. 

Akaryakıt Zamları

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 21.22 TL, benzinin litresi ise ortalama 19 TL'den satılmakta. Brent petrol varili ise uluslararası olarak 111.59 dolar civarında işlem görmekte. Brent petrol 113.99 dolara seviyesine kadar yükselmiş, günü ise 110.90 seviyesinde tamamlamıştır. Brent petrol varili 6 Mayıs sabah 09.26 saati itibariyle %0.62 artış göstererek 111.59 dolara yükseldi. Aynı zamanlarda Batı Teksas türü olarak bilinen ham petrolün varili 108.88 dolardan satıldı. Avrupa Birliği Komisyonu Rusya'dan petrol ithalatını yasakladıktan sonra fiyatlar üzerindeki artışlar devam edecek gibi görülüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal