YKS tercih kılavuzu açıklandı mı? YKS tercihleri başladı mı? 2022 YKS tercih kılavuzu

18 Temmuz 2022 Pazartesi günü YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar da pek çok sorunun yanıtını araştırmaya başladı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından yapılan açıklama doğrultusunda YKS tercihlerinin 27 Temmuz'da yapılacağı açıklandı. Üniversite tercihi yapacak olan binlerce aday tercih kılavuzu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İşte 2022 YKS tercih kılavuzu…

18.07.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-13:01)

YKS tercihleri hakkında bilgi almak isteyen binlerce öğrenci tercih kılavuzunu açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü açıklanan YKS sonuçları adayları heyecanlandırdı. Üniversiteye giriş yapacak olan milyonlarca öğrenci tercihleri ne zaman yapılacak mı merak ediyor. İşte 2022 YKS tercih kılavuzu… 

YKS tercih kılavuzu açıklandı mı?

ÖSYM Başkanı Prof Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile 2022 YKS tercih tarihlerini açıkladı. 2022 YKS yükseköğretim programları ve kontenjanları kılavuzunun bu hafta içerisinde açıklanacağı bildirildi. 

YKS Tercih Kılavuzu Açıklandı Mı

YKS tercihleri başladı mı?

ÖSYM Başkanı Aygün tarafından yapılan Açıklama ile 2022 KPSS tercihlerinin 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Bununla birlikte tercih yapacak adayların http://osym.gov.tr  adresi üzerinden tercihlerine yapabilecekleri de belirtildi.

YKS Tercihleri Belli Oldu Mu

2022 YKS kılavuzu yayınlandı mı? 

Üniversiteye giriş yapacak öğrenciler 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü açıklanan YKS sonuçlarından sonra kontenjan kılavuzu hakkında araştırma yapmaya başladı. Konu hakkındaki açıklama ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'den geldi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile kılavuzların bu hafta içerisinde yayınlanacağını belirtti. ÖSYM Başkanı Aygün’ün  açıklaması şu şekildedir: 

"2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bu hafta içinde yayımlayacağız."

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal