Yine Yeni Yeniden Radyo Tiyatrosu

Coronavirüs tedbirleri kapsamında radyo tiyatrosu yeniden canlanıyor. Tiyatro Külliyen, "Ziyafet Sofrası"oyununun ilk bölümünü 27 Mart'ta dinleyiciyle buluşturacak.

17.03.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-12:44) Yine Yeni Yeniden Radyo Tiyatrosu
Coronavirüs tedbirleri radyo tiyatrosunu canlandırdı. Tiyatro Külliyen, Ziyafet Sofrası oyununun ilk bölümünü radyo tiyatrosu olarak 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde dinleyiciyle buluşturacak.

Yurt içinde ve dışında birçok kez oyun sahneleyen Tiyatro Külliyen, yeni tip coronavirüs (Covid-19) tedbirlerine 'Arkası Yarın' çözümü getirdi.

En Büyük Haber, Ziyafet Sofrası ve Son Çıkış oyunlarıyla bugüne kadar binlerce kişiye ulaşan topluluk, Ziyafet Sofrası'nı radyo tiyatrosuna uyarladı.

Ekip, diğer oyunları da dijital ortamda sanatseverlerle buluşturma çalışmalarına başlarken, salgın nedeniyle evde geçirilen günlerde takip edilebilmesi için yapılan çalışmanın stüdyo sürecine devam ediyor.

Ayşe Şahinboy'un metin danışmanlığında Yunus Emre Obut'un uyarladığı radyo tiyatrosunda mikrofon oyunculuğunu Obut'un yanı sıra Osman Doğan, İsmail Volkan Ceylan, İsmail Emre Biliciler, Ömer Kılıç ve Zübeyr Doğan yapıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal