Yine telefon skandalı bu sefer Beylikdüzü'nde! Fotoğrafını çeken şahsı dövdü

Beylikdüzü'nde bir kadın kendisini cep telefonuna kayda alan şüpheliyi yakalayıp, dövdü. İşte haberin detayları...

25.05.2022-12:09 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-12:55)

Beylikdüzü’nde bir kadın kendisinin cep telefonu ile görüntülerini çeken şüpheliyi fark etti. Ardından yakalayıp önce tükürdü, sonra meydan dayağı attı. O anlar ise çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Artık yeter 

Korkunç olay, dün öğle saatleri içerisinde Beylikdüzü metrobüs üst geçinde meydana geldi. Taciz şüphelisi, üst geçitten geçtiği esnada etek giyen kadını cep telefonu kamerası ile kayda aldı. Mide bulandıran olayı fark eden bir vatandaş, her şeyden habersiz yoluna giden kadına durumu hemen bildirdi. Adamı durduran kadın ise çevredekilerden yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar sessiz kalmadı. Vatandaşların yoğun ısrarı üzerine cep telefonunu açan adamın kadının videosunu çektiği ortaya çıkmıştır. Adamın cep telefonunda görüntülerini görüp öfkeden deliye dönen kadın, tacizciye meydan dayağı attı. 

Adamın yüzüne tükürerek, “Senin karın, kızın yok mu? Nasıl adamsın?” diye söyleyen kadın, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden polisler, kadının şikâyeti üzerine şüpheliyi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Yaşanan korkunç anlar da çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına kayda alındı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal