Yılmaz Vural'dan Maç Sonu Açıklamalar!

Süper Lig'in 34 haftasında Beşiktaş ile karşılaşan Erzurumspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Vural maç sonu açıklamalarda bulundu.

11.04.2021-22:04 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-22:43) Yılmaz Vural'dan Maç Sonu Açıklamalar!

Beşiktaş'a 4-2 yenilen Erzurumspor teknik direktörü Yılmaz Vural, "Cenk eliyle topu aşağı doğru aldı. Tüm Türkiye görmüş, siz oturduğunuz yerden görmüyor musunuz?" dedi.

Erzurumspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, 4-2 kaybettikleri Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

Açıklamasında 'Oyunla kazanılmıyor, gol atacaksınız.' açıklamasında bulunan Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

'HAKEM CANIMIZI YAKTI'

'Oyuncularım daha disiplinli ve görevlerini bilerek oynadılar. Bizim 9, Beşiktaş'ın 6 pozisyonu var. Onlar değerlendirdi, biz değerlendiremedik. Bir hakem hatası veya es geçtiği bir pozisyon, tam da gözümün önünde, Cenk eliyle topu aşağı doğru aldı. Oyun devam etti, gol oldu. 'Eliyle aldı' diyorum. Hakemin orada pozisyonu kaçırması canımızı yaktı. Kasıtlı yaptı diyemem, sonuçta sevdiğim bir kardeşim.

'HERKES EMEK VERİYOR'

Çok canım yandı, Cenk benim aile dostum. İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur. Uygularken sınıfta kalıyoruz. Burada da herkesin çoluğu çocuğu var, herkes emek veriyor. Bu iş bu kadar ucuz değil. Yapmasınlar lütfen, dikkat etsinler.

'VAR NEYE MÜDAHELE EDER'

Oyuncularımı gözlerinden öpüyorum çünkü Türkiye'nin en iyi oynayan takımına karşı iyi oynadılar ama yine söylüyorum canımız yanıyor. Var neye müdahale eder? Görmüyor musunuz yani? Tüm Türkiye görmüş, siz oturduğunuz yerde göremiyor musunuz?' şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal