Yılmaz Vural'dan Beşiktaş Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 34. Haftasında Beşiktaş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. Şampiyonluk yarışı ve küme düşme hattı için çok kritik bir mücadele bizleri beklerken Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, açıklamalarda bulundu.

10.04.2021-13:56 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-14:59) Yılmaz Vural'dan Beşiktaş Açıklaması

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yarın saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

İKİ TAKIMINDA İŞİ ZOR

Beşiktaş şampiyonluk adaylarından biri, biz de düşmeye aday takımlardan bir tanesiyiz, aramızda hiçbir fark yok hedef anlamında. İki takım da zorda. Birisi kaybederse şampiyonlukta arkadan yetişecekler, birisi kaybederse, ligde kalma umutlarının büyük bir kısmını sıkıntıya sokacak olur.

KARŞIMIZDA GÜÇLÜ BİR TAKIM VAR

Karşımızdaki takımın gücünü biliyoruz, ona saygımız var şüphesiz ama kim olursa olsun her takımın zayıf yönleri de kuvvetli yönleri de vardır. Eğer siz onun kuvvetli yönüne önlem alıp zayıf yönüne de farklı bir önlem alırsanız, maç kazanma şansınız artar.

BU SEFER SERGEN HOCA ZORLANACAK

Sergen, çok iyi yolda çok iyi gidiyor, yani Beşiktaş'ın onunla çok uzun vadede bir anlaşma yapmasını ben dilerim. Çünkü Türkiye'de antrenör yetişmiyor, yetişenleri de teşvik etmeniz lazım, onlara sahip çıkmak lazım. Kutluyorum kendisini ama şimdi karşısında Yılmaz ağabeyi, Yılmaz hocası var. Biraz zorlanacak bu sefer yani. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal