Yılmaz Morgül’ün Annesi Kansere Yakalandı!

Yılmaz Morgül, Alzheimer hastası olan annesi Fatma Morgül'ün deri kanserine yakalandığını söyledi. Annesinin sağlık durumu hakkında bilgi veren şarkıcı, ‘Yaklaşık bir aydır hastalıkla uğraşıyoruz. Şimdi patoloji testleri temiz çıktı. Ameliyatı da iyi geçti’ dedi.

25.03.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-15:36) Yılmaz Morgül’ün Annesi Kansere Yakalandı!

'Engelsiz Yaşam Vakfı' tarafından bu yıl 11'inci kez gerçekleştirilen "Yılın EN'leri" ödülleri, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Morgül, gecede 'Yılın En İyi Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçısı' ödülüne layık görüldü.


AJDAR'A TEPKİ

Morgül, Ajdar'ın programlara çıkma karşılığında 1 milyon TL ücret istediğinin hatırlatılması üzerine sert konuştu.

Şarkıcı, ‘Ben A takımı solistler kategorisindeyim. O yüzden söylediğiniz ismi tanımıyorum. Nasıl bir vasfı var bilmiyorum. Kendisi yorumcu mudur? Onu hiç bilmiyorum’ ifadelerini kullandı.

Morgül, sözlerini, ‘Bana sorduğunuz insanların albümlerini söyleyiniz. Bugüne kadar yapmış olduğu hit şarkılardan bahsediniz. Sanata katmış olduğu değerden bahsediniz. Böyle bir isim değilse ben asla muhatap olmam. Çünkü sanatımı kirlenmiş olarak hissederim.’ dedi.

ANNEM KANSERE YAKALANDI

Morgül, Alzheimer hastası olan annesi Fatma Morgül'ün deri kanserine yakalandığını söyledi. Annesinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Morgül, ‘Yaklaşık bir aydır hastalıkla uğraşıyoruz. Şimdi patoloji testleri temiz çıktı. Ameliyatı da iyi geçti. Annem, annem değil artık benim bebeğim. Çünkü Alzheimer'dan dolayı konuşamıyor ve yatalak. O yüzden çok üzülüyorum.’ açıklamalarında bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal