Yılmaz Morgül'den Demet Akalın'a Olay Sözler: O Kadar Gösteriş Yaparsa Evi Soyulur

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz günlerde evi soyulan ünlü popçu Demet Akalın için açtı ağzını yumdu gözünü. Morgül, Akalın'ı gösteriş yapmakla suçladı.

20.02.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-16:10) Yılmaz Morgül'den Demet Akalın'a Olay Sözler: O Kadar Gösteriş Yaparsa Evi Soyulur

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz günlerde evi soyulan ünlü popçu Demet Akalın için açtı ağzını yumdu gözünü. Morgül, Akalın'ı gösteriş yapmakla suçladı.

Ünlü popçu Demet Akalın ve Okan Kurt'un evine geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Ünlü popçunun mücevherlerini ve parasını çalan hırsızın eski çalışanı olduğu ortaya çıktı. Akalın ve Kurt'un yaşadığı olaya Yılmaz Morgül'den sert tepki geldi.

'O KADAR GÖSTERİŞ YAPARSA SOYULUR'

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuşan Morgül, 'O kadar gösteriş yaparsa evi soyulur.' diyerek tepki gösterdi.

Akalın, Morgül'ün sert açıklamalarının ardından herhangi bir yanıt vermedi.

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın'ın evine hırsız giren ve giren hırsızın eski çalışanı olduğu ortaya çıkmıştı. Akalın, olayı 'Hırsız, bir gece önce makyözlerin girdiği saatte içeri sızmış. Bir gece evin altındaki depoda yatıp, sonra odama girmiş. Hatta ben makyaj yaptırırken 'Burada ayak kokuyor' demiştim. Meğer hanımefendi ıslak ayakkabılarını çıkarmış, benim pofidikleri de giyip arkamda saklanmış. Tam evden kaçarken Kamuran Abi 'Demet Hanım, hırsız koşun yakaladım' diye bağırdı.' sözleriyle anlattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal