Yılmaz Morgül: Kürke Para Vereceğine Orkestrasına Verseydi

Nişantaşı’nda kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Samimi açıklamalarda bulunan Morgül, geçen günlerde kürk provası yapan Bülent Ersoy’u hedef aldı.

24.01.2021-09:20 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-09:20) Yılmaz Morgül: Kürke Para Vereceğine Orkestrasına Verseydi

Bir süre önce kick boks dersi almaya başlayan Yılmaz Morgül, sokak ortasında yüksek tekme hareketi yaptı. Yüksek tekme hareketiyle basın mensuplarına poz veren Morgül, ‘Arkadaşlar siz istediniz ben de hareketin kralını yaptım’ dedi.

Kick boks hareketinin ardından muhabirlerin sorularını cevaplayan Yılmaz Morgül, kendisinin kürk kullanmadığını belirterek ‘Kürke karşıyım, kürkü yalnızca hayvanlar giyer, mümkünse başka hayvanlar giymesin’ dedi.

Yılmaz Morgül, kürk sebebiyle polemik yaşadığı Bülent Ersoy ile ilgili soruya da şöyle karşılık verdi: ‘Bülent Hanım büyük bir sanatçı ama kalkıp bu dönemde pek çok insan ekonomik olarak zor günler yaşarken, çıkıp ‘ben asgari ücretlilere üzülüyorum’ deyip arkasından 50 bin TL'lik kürk alması gerçek sanatçıya yakışmaz, kabul edilemez. En azından birkaç tane ailenin kirasını ödeyebilir ya da bu dönem çalışmayan orkestra elemanlarına yardımcı olabilirdi. Siz bilemezsiniz de ben her şeyi bilirim. Çok iyi biliyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal