Yıllar Sonra Yeniden Aynı Suçtan Yakalandı

Adana'da 2017 yılında bir okuldan elektronik eşyaların çalınması olayına karıştıktan sonra yakalanan İsmail Taşdöğen bir kere daha hırsızlık olayına karıştı.

21.08.2021-19:44 - (Son Güncelleme: 21.08.2021-19:44)

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nde 16 Ağustos günü sabaha karşı yaşanan söz konusu olayda, hastanede tedavi gören annesine refakat eden İ.A. (36), saat 03.00 sularında uyandığı esnada masanın üzerine bırakmış olduğu cep telefonunun olmadığını fark etti. İ.A. telefonunu bulamayınca hemen polise haber verdi. Aynı hastane içerisinde tedavi gören babasına refakatçilik yapan B.D. (21) de İ.A.'dan kısa bir süre sonra polise çantasının çalındığı ihbarında bulundu.

KARTLARI ÇALIP ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR

İhbarları değerlendirmeye alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hastaneye gelerek güvenlik kameralarında incelemelerde bulundu. Bu esnada B.D. mobil bankacılık uygulaması üzerinden, çantasında bulunan kredi kartından 936 liralık alışveriş yapıldığını fark etti ve bu bilgiyi polise verdi.

KOLU SARGILI BİR ŞEKİLDE ODALARA GİRİP ÇALDI

Ekipler, hastane içerisinde odalara girip çanta ve cep telefonunu çalan şüphelinin eli sargılı bir şekilde dolaşan Ali Çiftsürer (20) olduğunu, olaya Muhammet Burak Çiftçi (24) ve İsmail Taşdöğen'in de karıştığını tespit etti. Şüphelilerden olan İsmail Taşdöğen kısa bir süre sonra yakalandı, diğer 2 şüpheli ise bir gün sonra gözaltına alındı.

O ANLAR KAMERALARA KAYDEDİLDİ

Ali Çiftsürer'in refakatçilerin odasına girişi ile birlikte 3 şüphelinin kredi kartı ile bir akaryakıt istasyonunun marketinden paketlerce sigara satın alması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

'ADALET YERİNİ BULACAK, BİRAZDAN ÇIKACAĞIM'

Şüphelilerden birisi olan İsmail Taşdöğen, polis aracına götürülürken kendisini kaydeden gazetecilere, 'Bana pişman mısınız' diyorlar. İşlemediğim bir suç için neden pişman olayım? Birazdan adliyeye çıkıp tahliye olacağım. Adalet yerini bulacak' sözlerini kullandı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerinden 3'ü de tutuklandı.

'YAPTIKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM' DEMİŞTİ

Bu arada İsmail Taşdöğen'in 8 Ekim 2017 tarihinde bir okuldan elektronik eşyaların çalınması olayına karışmış olduğu ve babasının durumu fark edip oğlunu polise ihbar etmesi ile yakalandığı da ortaya çıktı. Taşdöğen, o dönem sağlık kontrolüne getirilirken, 'Yaptıklarım için pişman değilim, aklım hala yapmadıklarımda. Çekin bizi geri döneceğiz.' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal