Yıldız Oyuncu Beşiktaş’a Dönmek İstiyor!

Beşiktaş’ta yeni yönetimin gelmesiyle birlikte geri dönüş için umutları çoğalan Ricardo Quaresma, siyah- beyazlılara haber yolladı!

09.06.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-10:42) Yıldız Oyuncu Beşiktaş’a Dönmek İstiyor!

Beşiktaş, Ricardo Quaresma’yla ilk olarak 2010 senesinde tanışmıştı. Beşiktaş’ta 2010- 2013 sezonlarında forma giydikten sonra olaylı bir şekilde yollanan Q7, Al Ahli’ye gitmişti. Birleşik Arap Emirlikleri takımının sonrasında Porto’da 2 dönem forma giyen Portekizli futbolcunun Kara Kartal’la yolu 2015 yılında tekrar kesişmiş fakat bu sezonun öncesinde yine olaylı bir şekilde yollanmıştı.

Fikret Orman zamanında yönetimle yaşadığı problemler nedeniyle Kasımpaşa’nın yolunu tutan Ricardo Quaresma, sezon bitiminde sona erecek olan sözleşmesi ve Beşiktaş’ta yönetime Ahmet Nur Çebi ile kurmaylarının gelmesi sonrasında çalışmalara başladı.

YALNIZCA 1 SEZON

36 yaşındaki deneyimli futbolcu, çok sevdiği siyah- beyazlı formasına tekrar dönmek için menajeri vasıtasıyla yönetime haber yolladı. Portekizli futbolcunun, Beşiktaş’ta 1 sezon forma giyip sonrasında futboldan emekli olma planının olduğu aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal