Yıldız Futbolcu Christian Eriksen, Galatasaray’ın kapısını çaldı!

Son zamanlarda adı Galatasaray'la zikredilen Christian Eriksen, röportaj verdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı. Ayrıca kulisler, Christian Eriksen'in Galatasaray ile görüşme halinde olduğu kulaktan kulağa konuşuluyor.

20.03.2024-16:09 - (Son Güncelleme: 20.03.2024-17:00) Yıldız Futbolcu Christian Eriksen, Galatasaray’ın kapısını çaldı!

Manchester United forması giyen yıldız oyuncu Christian Eriksen'in Galatasaray'ın gündeminde olduğudaha önceki günlerde de konuşuluyordu. Tecrübeli futbolcu, İngiliz ekibindeki durumuna dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Forma giyemediği için mutsuz!

Tipsbladet'e konuşan Christian Eriksen, düzenli forma giyemediği için mutsuz olduğunu belirterek şunları kaydetti: ‘‘Erik ten Hag ile durumdan elbette mutsuz olduğumu, mümkün olduğunca çok oynamak istediğimi konuştum. Seçtiği takımın bu olduğunu ve Kobbie'nin iyi gittiğini, orta sahanın geri kalanının da iyi gittiğini, dolayısıyla yer için rekabet olduğunu, üst düzey bir kulüpte oynuyorsanız bunun beklenen bir şey olduğunu söyledi.’’

Christian Eriksen'in Galatasaray ile görüşme halinde olduğu kulaktan kulağa konuşuluyor

‘‘Kimse yedek kulübe istemez!’’

Düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini altını çizen tecrübeli yıldız, yaz transfer döneminde takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. Eriksen, ‘‘Elbette uzun vadede endişelenebilirsiniz çünkü mümkün olduğunca çok oynamak istiyorum. Yedek kulübesinde oturmak istemezsiniz. Benim böyle bir yaklaşımım yok’’ dedi.

Galatasaray’la görüşme halinde!

Diğer taraftan Christian Eriksen'in adı bir süredir Galatasaray ile anılıyor. İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan haberde Galatasaray'ın Danimarkalı orta saha ile geçtiğimiz ay görüşmelerde bulunduğu iddia edildi. Yine haberde Galatasaray'ın yanı sıra eski takımı Brentford'un da Christian Eriksen'in bir diğer seçenek olarak önünde durduğu aktarıldı. Bu sezon tüm kulvarlarda 21 maça çıkıp 1127 dakika süre alan Eriksen 1 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal