Yılbaşı İçin Makyaj Önerileri

Yılbaşı gecesi hepimizi heyecanlandıran özel bir gecedir. Bu özel gecede güzel görünmek ve parlamak istiyorsanız sizin için yapacağımız makyaj önerilerini dikkate almalısınız.

24.12.2018-17:31 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-17:33) Yılbaşı İçin Makyaj Önerileri

Yılbaşı gecesi hepimizi heyecanlandıran özel bir gecedir. Bu özel gecede güzel görünmek ve parlamak istiyorsanız sizin için yapacağımız makyaj önerilerini dikkate almalısınız. İşte o makyaj önerileri.

PARILTILI GÖZ FARLARI ÖN PLANDA

Yılbaşı gecesi için yapacağınız makyajda ilk sırayı alan ürün parıltılı göz farıdır. Özellikle gold göz farını metalik bir far ile bitirerek gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Ayrıca bu gece için bronz göz makyajını da tercih edebilirsiniz. Bronz göz makyajınızı nude bir rujla tamamlayarak harika bir görüntü yakalayabilirsiniz.

SİMLİ EYELİNER KULLANIN

Yılbaşı gecesi için renk tercihi yapmakta zorlanıyorsanız size tavsiyemiz yeşil rengi kullanmalısınız. Yılbaşı denildiğinde akla parıltılar ve ışıltılar gelir. Siz de bu geceye hazırlanırken klasik eyeliner yerine simli eyeliner kullanabilirsiniz. Ayrıca koyu renk bir ruj kullanıp sade bir makyaj yaparak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal