Yiğit Marcus Aral: Biz Kötü Niyetle Bir Şey Yapmadık

Şevval Şahin ile yaşadığı aşkla uzun süre gündem olan Yiğit Marcus Aral, verdiği bir röportajında pandemi döneminde yaptıkları doğum günü partisi hakkında konuştu.

10.01.2021-13:24 - (Son Güncelleme: 10.01.2021-13:23) Yiğit Marcus Aral: Biz Kötü Niyetle Bir Şey Yapmadık

Oya Çınar’a röportaj veren Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin’in doğum günü partisi hakkındaki soruya verdiği cevapla dikkat çekti.

Aral, ‘Eylül’de, sevgiliniz Şevval Şahin’in doğum günü partisi İstanbul’da oldu. Pandemi sürecinde o kadar kalabalık bir parti vermeniz doğru muydu sizce?’ sorusunu ‘İstanbul’a gelince ‘Bir doğum günü partisi yapalım’ dedik, ortalık karıştı. Biz, kötü niyetle bir şey yapmadık. Özlemiştim bütün dostlarımı, kimseye de ‘Hayır’ diyemeyince beklediğimizden biraz daha büyük bir katılım oldu. İnsan ilişkilerine hasret kaldığımız zor bir dönemde, neden sevdiğimiz arkadaşlarımızla eğlenceli vakit geçirmeyelim!’ şeklinde cevapladı.

Yiğit Marcus Aral, ‘Yaşadığınız hayat size marjinal geliyor mu?’ sorusuna ise şöyle karşılık verdi: ‘Biraz öyle galiba… Sıradan bir hayat tarzı bana göre değil. Ben, zaman ve para denkleminde, genç yaşlardan itibaren şunu istedim: Bir günümü sabah 09.00’dan akşam 18.00’e kadar ofiste, masa başında, bir bilgisayar önünde geçirmek istemiyordum. Hayatımı da buna göre düzenledim. Haftanın beş günü çalışıp iki gün dinlenmek bana saçma geliyor. Kim koymuş bu kuralları? Ya da yılda iki hafta tatil… Bu ne demek?’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal