25.03.2021-11:42 (Son Güncelleme:25.03.2021-11:42)


1

Dava Adamı Muhsin Yazıcıoğlu henüz 14 yaşında büyük emekler vererek başladığı siyasi hayatına dik duruşunu hiç bozmadan devam etti.



2



3

Vatana ve milletine olan aşkını her zaman en içten bir şekilde yansıttı.



4



5



6

12 Eylül darbe zamanında tüm yaşadıklarına rağmen Avrupa Birliği İnsan Hakları tarafından ‘İşkence yapılıp yapılmadığının’ sorulması üzerine ‘Türk devletini size şikayet edecek birisi değilim.’ diyerek yaşadıklarını sineye çekti ve devletine küsmeyip davasına devam etti.



7



8

Muhsin Yazıcıoğlu, siyasetçi kimliğinin yanı sıra hem şair hem de gönül adamıydı. Yazdığı şiirler, söylediği sözler okuyanların yüreğine işledi.



9

Her zaman milletine karşı mütevazi davranmaktan yana oldu.



10

‘Beton Çok Soğuk, Üşüyorum’

‘Beton Çok Soğuk, Üşüyorum’

Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Bir coşku Var içimde' adlı yazdığı şiirin sözleri adeta kaderi oldu. ' Yazıcıoğlu'nun şiirinde, ‘..Huzur dolu içimde / Ben sonsuzluğu düşünüyorum / Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum / Durun kapanmayın pencerelerim / Güneşimi kapatmayın / Beton çok soğuk, üşüyorum...’ dizeleri yer almaktaydı.



11

Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu fotoğrafı ise sevenleri tarafından 'O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler' şeklinde paylaşıldı.



12



13



14

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr