15.01.2020-13:10 (Son Güncelleme:12.10.2021-13:46)


1

JOHNNY SINS KİMDİR?

JOHNNY SINS KİMDİR?

Gerçek adı Steven Wolfe olan ünlü oyuncu, 31 Aralık 1978'de Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde doğdu. Çocukken çok utangaç olduğunu söyleyen Sins, üniversiteden mezun olduktan sonra haftanın 6 saati inşaatta çalışmış. Saçları ilk 24 yaşında dökülmeye başlayan Sins, o zamandan beri saçlarını sıfıra vuruyor. 2008 yaşında çalıştığı işi bırakıp yetişkin film sektörüne girmek için Los Angeles'a taşınmış.



2

Ünlü yetişkin film yayıncısı Brazzers'a cinsel içerikli reklamlarda kendi göstererek giren Sins, Brazzers tarafından her işi yapabilecek biri olarak tanımlanıyor. Sins kariyerinde toplam bin 54 sahnede rol almış ve 2300'den fazla videoda boy göstermiş. Üniversite bittikten sonra arkadaşının yetişkin film sektöründe çalış tavsiyesini 7 yıllık bir gecikmeyle yapan Sins, kariyerine başladığından beri en tercih edilen oyunculardan biri olarak kabul ediliyor.



3

JOHNNY SINS UZAYDA VİDEO ÇEKECEKTİ

JOHNNY SINS UZAYDA VİDEO ÇEKECEKTİ

2008 yılında Digital Playground için oynadığı sahne, 2008 yılının en çok satılan yetişkin filmi olmuştu. 2015 yılında Indiegogo'da Johnny Sins hayranları, uzayda ilk yetişkin filmi için bağış kampanyası başlatmıştı. Sins ve Eva Lovia'nın birlikte oynaması ön görülüyordu. Bağış kampanyası başarılı olsaydı Johnny Sins uzayda yetişkin filmi çekmiş ilk oyuncu olacaktı. Sıfır yerçekimi, sıfır hız gibi garip bir ortamda film çekilecekti.



4

Bu deneyim için paranın önemli olmadığını, paranın ötesinde bir şey olduğunu, yapılacak şeyin tarih yaratmak olduğunu bile getirmişti. Projenin hayata geçmesi için 3.4 milyon dolar toplanması gerekiyordu ama sadece 236 bin dolar toplandı ve proje hayata geçirilemedi.



5

JOHNNY SINS'IN SERVETİ NE KADAR?

JOHNNY SINS'IN SERVETİ NE KADAR?

Amerikan yetişkin film oyuncusu Johnny Sins'in anlık olarak 5 milyon dolar serveti bulunuyor. 2006'dan beri yetişkin filmlerinde oynayan Sins'in gelirinin çok büyük bir kısmı yetişkin film sektöründen geliyor. Youtube kanalı, sponsorluk ve markaların reklam yüzü de birleşince serveti 5 milyon dolar ediyor.



6

Johnny Sins 1.83 boyunda ve kaslı bir fiziğe sahip. 2019 yılında sektörü bırakmasına rağmen tekrardan dönebileceğinin sinyallerini veriyor. Sins şu an California'da yaşıyor. 2019 yılında uzun süredir birlikte yaşadığı eşi Kissa Sins ile ayrılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr