04.12.2020-09:57 (Son Güncelleme:29.04.2024-07:26)


1

Birçok ünlü isimle mahkemelik olan Yeşim Salkım aylardır sözlü savaş halinde olduğu ünlü ismi tutuklattı. Geçtiğimiz haftalarda Murat Övüç ile sorun yaşayan Salkım, bu kez girdiği münakaşada mahkeme tarafından haklı bulundu ve ünlü isme hapis cezası verildi.



2

Adı polemiklerle anılan magazin dünyasının yakından takip ettiği bir isim Yeşim Salkım. Sürekli bir ünlü ve hakaret davaları ile gündeme geliyor.



3

Bu kez de bir süredir tartışma içerisinde olduğu ünlü bir ismi mahkemeye verdi ve tutuklattı. Hatırlarsanız Salkım, birkaç hafta önce de Murat Övüç ile bir hakaret tartışmasına girmişti.



4

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, daha önce sorun yaşadığı Yeşim Salkım'a ağıza alınmayacak küfürler etmişti.



5

Yeşim Salkım da bu görüntüleri Twitter hesabından paylaşıp 'Yorum sizin.' açıklamasında bulundu.



6

İkilinin arası hala gergin ancak mahkemelik bir durumun olup olmadığı bilinmiyor.



7

Bu tartışmaların içine bir isim daha dahil oldu ve Yeşim Salkım bu konuyu hukuki boyuta taşıdı.



8

Yeşim Salkım, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'yu 'kendisi hakkında konuşmama' kararına uymadığı gerekçesiyle mahkemeye vermişti.



9

Şarkıcı Yeşim Salkım'ın aldırdığı tedbir kararına uymayan Seyhan Soylu'ya, dört günlük 'tazyik hapsi' cezası verildi ve adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine getirildi.



10

Adliye girişinde basın mensuplarına açıklama yapmıştı. Tazyik hapsinin istismar edilerek herkesin kendisine yonttuğu bir karar olduğunu söyleyen Soylu, "Susturma kararına uymadığım için de zorlama hapsi alındı. Çok da önemli değil. Kendinize iyi bakın. Tek üzüldüğüm nokta köpeğimden ayrılmam ve sevgilimle özgürce yazışamayacak olmam" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr