Yeşilçam’ın efsane ismi Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi: Oğlu Murat Arkın’ın sözleri herkesi duygulandırdı

Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın, dün hayatını kaybetti. Arkın’ın cenazesini teslim alan oğlu Murat Arkın’ın sözleri herkesi duygulandırdı.

29.06.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-16:57) Yeşilçam’ın efsane ismi Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi: Oğlu Murat Arkın’ın sözleri herkesi duygulandırdı

Dün gelen haber sanat camiasını yasa boğdu. Bir süredir tedavi gören Cüneyt Arkın, kalp rahatsızlığı için gittiği hastanede hayatını kaybetti! Ölüm haberi sosyal medyada kısa sürede TT oldu. Ünlü sanatçının hayranları Cüneyt Arkın’ın filmlerinden paylaştıkları karelerle, usta oyuncuya veda ettiler. 

Murat Arkın’dan duygulandıran sözler

Kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Cüneyt Arkın’ın cenazesi bugün ailesine teslim edildi. Ünlü oyuncunun kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın’ın babasının arkasından söyledikleri herkesi duygulandırdı. Arkın, 'Şunu bilmek çok önemli. Şu anda bölünmüş olan veya bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu' dedi.

Perşembe günü son yolculuğuna uğurlanacak

Bugün ise Cüneyt Arkın’ın oğulları Murat ve Kaan hastaneye gelerek cenazeyi teslim aldı. Arkın’ın cenazesi defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi’ne getirildi. Usta isim perşembe günü Teşvikiye Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.


Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal