Yeşil Ok testi nedir, nasıl yapılır? Tiktok Yeşil Ok testi: bir ilişkide kim daha dominant?

Dünyanın gündemine bomba gibi düşen Yeşil ok testi, TikTok'ta sadece bu hafta içinde 11.2 milyar görüntüleme aldı. Peki, herkesin büyük ilgi gösterdiği ve bir ilişkide kimin daha dominant olduğunu gösteren Yeşil Ok testi nedir, nasıl yapılır? İşte yanıtı..

01.05.2022-13:39 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-13:39) Yeşil Ok testi nedir, nasıl yapılır? Tiktok Yeşil Ok testi: bir ilişkide kim daha dominant?

Çiftler arasından kimin daha dominant kimin daha çok eşini izleyen olduğunun anlaşılabilmesi için yapılan Yeşil Ok testi, dünya genelindeki çiftlerin bir numaralı trendi oldu. TükTok platformunda sadece bu hafta 11.2 milyar görüntüleme alan Yeşil Ok testinin ne olduğunu merak edeneler 'Yeşil Ok testi nedir, nasıl yapılır?' sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, çiftler arasındaki ilişki durumunu belirleyen o meşhur test hakkında tüm bilgiler..

Yeşil Ok testi nedir, nasıl yapılır?

Yeşil ok testi olarak yayınlanan testte, çiftler arasındaki ilişkide kimin daha dominant olduğu belirleniyor. Testte kullanılan fotoğrafta her bir partnerin vücuduna yeşil bir çizgi kullanıyor.

Yeşil Ok testi nedir, nasıl yapılır

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Twitter kullanıcısı Rivelino tarafından oluşturulan testte kişiye çizilen yeşil çizgisinin hangi yöne eğim yaptığına bağlı olarak, kişinin ilişkide olan tutumu hakkında bilgiler veriliyor. Teste göre; kişilerin başından beline kadar olan yeşil okun eğilim kısmına bakılıyor.

"Sevilen şeylere fiziksel eğilim vardır"

Yeşil Ok testinin sonuçlarına ilişkin bir değerlendirme yapan beden dili uzmanı Mike Carter, kişilerin istedikleri, sevdikleri şeylere fiziksel olarak eğilimli olduğunu belirterek testin bazı isabetli sonuçlarına da destek veriyor.

İlişki koçu Rachel New ise, test sonuçlarıyla alakalı yaptığı yorumlarda test içinde görülen eğilimin kişinin etkiyi kabul etmesinde istekli olduğunu gösterdiğini ve bu durumunda partnerinin önerilerini dikkate alarak savunma göstermeden fikrini değiştirme durumunun açık olarak gösterdiği anlamını taşıdığını söyledi.

Yeşil Ok testinin gündem olmasında sonra DailyMail, herkesin çok fazla merak ettiği ünlülere testi uyguladı ve beden dillerinden ünlülerin ilişkilerinde ki tutumlarını inceledi.

MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY

MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY

Ailesi ile olabilmek için Atlantik’i geçen Prens Harry ile eşi Meghan MArkle'nin tüm fotoğraflarına bakıldığında Markle’a yaslandığı görülüyor. Düğün fotoğraflarından diğer tüm pozlarında Prens Harry'nin her defasında Meghan’a doğru eğildiği görülüyor.

JENNIFER LOPEZ VE BEN AFFLECK

JENNIFER LOPEZ VE BEN AFFLECK

Bir dönem birlikte olan ve ayrıldıktan 17 yıl sonra ilişkilerine yenşden başlayan Jenifer Lopez ve Ben Affleck çiftin son fotoğraflarında birbirlerine sevgiyle eğildikleri görülüyor. Çiftin fotoğraflarında iki çapraz çizgi olduğu görülürken beden dili uzmanı Mike Carter, bu konuyla ilgili yaptığı yorumunda çok sevecen bir durumun ortada olduğunu ve fakat kafa açılarına da dikat edilmesi gerektiğini söyledi.

Düz bir kafanın çatışmacı olduğunu belirten CArter, kafanın bir açıyla partnere doğru eğilmesinin sempatik ve çekici olduğunu ifade ediyor.

JADA PINKETT-SMITH VE WILL SMITH

JADA PINKETT-SMITH VE WILL SMITH

2022 yılı Oscar törenlerinde meydana gelen skandal olay sonrası çiftin sıra dışı ilişkisi gündemde yerini aldı. Oldukça çalkantılı bir ilişkisi olan çiftin aralarındaki ilişkiyi yorumlayan beden dili uzmanı Carter, bu çalkantılı durumunda çiftin duruşlarına yansıdığını söylüyor.

Will Smith'in eşine doğru eğilirken baş açısınında aslında düz ve neredeyse eşinden uzapa baktığını belirten Carte, bu durumunda aslında onun tarafından kontrol edildiğini gösterdiğini aktardı. Will Smith'in aynı zamanda eşinin kolunu tutmasının onu koruduğunu gösterdiğini ifade eden Carter eğilmesine rağmen de eşini arkadan yönlendirdiğini ve bu durumunda karmaşık bir ilişki ortaya koyduğunu belirtiyor.

BORIS JOHNSON VE CARRIE JOHNSON

BORIS JOHNSON VE CARRIE JOHNSON

İngiltere Başbakanı Boris Hohnson'un eşi Carrie Johnson ile olan fotoğraflarında aralarındaki ilişkinin son derece dengede olduğu şeklinde değerlendiriliyor.

Daha önce iki evlii olan ve 7 tane çocuğu bulunan Boris Johnson fotoğraflarda olan duruşunun genç eşine ayak uydurabilecek derecede bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdiğini belirten beden dili uzmanı Mike Carter, çiftin yürüme şekillerinde bir simetri olduğunu ve çiftin birbirleriyle olan uyumlarının da ilişkilerinde bir eşzamanlılık olduğunu gösterdiğini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal