Yeniden Refah Partisi'nde yaprak dökümü: Suat Pamukçu, AK Parti’ye katıldı!

Yeniden Refah Partisi 31 Mart Yerel Seçim’de Cumhur ittifakıyla aynı yolda yürümeyeceğini duyurusunu yapmıştı. YRP’den ayrılan bir isim ise çok dikkat çekti. Suat Pamukçu, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek, AK Parti’ye katıldı. Rozetini de AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

26.03.2024-14:04 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-14:04) Yeniden Refah Partisi'nde yaprak dökümü: Suat Pamukçu, AK Parti’ye katıldı!

Yeniden Refah Partisi'nin başlangıç noktasındaki kuruluş çizgisinden uzaklaştığını söyleyen Pamukçu, 24 Mart günü yapılan Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozeti takıldı ve AK Parti’ye geçti.

‘‘Katkım olur düşüncesiyle AK Parti'ye geldim’’

İstifasının ardından Suat Pamukçu, şu ifadelere yer verdi: ‘‘Yeniden Refah Saadet Parti görevi yapamadığı için kuruldu ancak ne yazık ki son zamanlarda gördüğümüz şey yoldan sapıldığı. Vatandaşımız oy verirken bir kez daha düşünsünler. 31 Mart'ta verilecek oy 2028'teki zulmün kapısını aralarsa bunun vebalini kimse taşıyamaz. Bu seçimin beka meselesi saymayan bir grup var. 2028'in provası olacak bunu gördüğüm için katkım olur düşüncesiyle AK Parti'ye geldim.’’

Suat Pamukçu, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek, AK Parti’ye katıldı.

‘‘Erbakan’ın siyasi politikasından uzaklaştılar!’’

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığı’nda olduğu Yeni Refah Partisi’nin genel çizgisini bozduğunu ve Erbakan’ın siyasi politikasından uzaklaştığını belirterek, ‘‘Erbakan hocanın siyasetinin temeli CHP'nin bir daha bu ülkede tek başına iktidar olmamasına dayanır. Yaşadığı o dönemin zulmünden aldığı dersle hep bu hedefi gözetmiştir. Erbakan hocamız, her yıl 29 Mayıs'ta fetih mitingleri yapardı. Her mitingde ne zaman Ayasofya, cami olarak açılırsa bilin ki hak iktidardadır demiştir. Buna milletimiz karar verecek’’ diye konuştu.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal