16.03.2022-14:52 (Son Güncelleme:04.04.2022-17:20)


1

Süper Lig'de en alt sırada bulunarak kötü bir sezon geçiren Yeni Malatyaspor'da, Kasımpaşa ile oynanacak maçtan önce Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan'ın yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.



2

Süper Lig'de bu sezon kötü sezon geçiren takımlardan birisi olan Yeni Malatyaspor olarak dikkat çekmekte.



3

Yakın zaman önce takımın hem futbolcusu hem de sorumlusu olan Adem Büyük ile yollar ayrılmış yerine ise Cihat Arslan getirilmişti. Tecrübeli teknik adam Cihat Arslan'ın ise Süper Lig'de kalma umutlarıyla ilgili son yaptığı açıklamalar dikkat çekmiş durumda.



4

Cihat Arslan, Kasımpaşa ile oynayacakları maçtan önce yaptığı açıklamada futbolcuları Rahman Buğra'dan yoksun olmaları hakkında konuştu. Futbolcuyla ilgili açıklamasında, 'Adana Demirspor karşısında 13,5 kilometreleri yakalamıştı. Yerli yabancı kuralından dolayı Altay karşısında orta sahada en büyük eksiğimiz o oldu.' ifadelerine yer verdi.



5

Teknik adam devam eden açıklamalarında ise, 'Biz sadece hakeme bağlarsak yanlış yaparız. Biz teknik direktörler olarak takımın ne yapıp ne yapamadığına da bakarız. Bazı oyuncular çıtanın çok altında kaldı. Hani hep maddi şeyler gündeme geliyor ama tabi buna saygı duyuyorum. Ama saha da en az koşan takım biziz. Fiziksel özellik Altay maçında 117 ile 107 kilometre. Aradaki 10 kilometre maçın skorunu belirledi. En kötüsü sakatlanan oyuncular.'



6

Cihat Arslan Kasımpaşa maçının önemine değindi. Teknik adam açıklamasında, 'Ciddiyetle savaşacağız. Hani sanatçı diyor ya; 'Güz gülleri gibi hiç bahar yaşamadık. Ya sevmeyi bilmedim yıllarca, ya sevmeye geç kaldık', bizim problemimiz bu. Biraz hamlede geç kaldık. Altay maçını kazansaydık, bu takım atlamayı yapabilirdi. Yarış içerisinde sonuna kadar mücadele etmemiz lazım. Kasımpaşa’yı yenersek hala yarışın içinde oluruz.'



7

'Takımdaki moralsizliğin kaynağı şu an 'Altay’a kaybettik her şey bitti' düşüncesi. Futbolda hiçbir şey bitmiyor. Biliyorsunuz iki sene önce düşme kaldırıldı. Hayat devam ettiği sürece bizim mücadelemiz devam edecek.' şeklinde açıklamalarına son verdi.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR