Yeni Malatyasporlu Christian Cueva: 'Süper Lig'e Gelmek Kolay Değil'

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un yeni yıldızı Christian Cueva, kulübü üst sıralara çıkarmak için elinden geleni yapacağını vurguladı.

02.09.2020-09:27 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-09:25) Yeni Malatyasporlu Christian Cueva: 'Süper Lig'e Gelmek Kolay Değil'

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un yeni orta sahası Christian Cueva, takımını üst basamaklara çıkarmak için elinden geleni yapacağını aktardı. Kulübünün Bolu’daki kampına dahil olan Perulu Cueva’nın açıklamaları takımın resmi internet sitesinde paylaşıldı.

Yeni Malatyaspor’un geçen sezon Avrupa’da oynamasıyla dikkatini çektiğini kaydeden Cueva, "Buraya gelmemin sebeplerinden biri kulübün geçen sezon kendini göstererek, Avrupa’ya gitmesi. Geçen sezon lige iyi başlaması ve iyi işler yapması, bunlar benim dikkatimi çekti. Rüyaları, arzuları olan bir kulüple aynı yolda yürümeyi tecrübe etmek istedim." şeklinde konuştu.

Türkiye Süper Ligi’ni izlediğini ve kulüplere yabancı olmadığını belirten Cueva, "Süper Lig çok çekişmeli, çok zor bir lig. Ayrıca bir alt ligi de takip ediyorum; Süper Lig’e gelmek için çok büyük mücadele ve yarış var. Bu lige gelmek kolay değil, Yeni Malatyaspor da Süper Lig’e çıkmış, büyük uğraşlar vermiş, özveride bulunmuş. Bu ligde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de forma giyen Arturo Mina’nın kendisine ligi anlattığını ve Yeni Malatyaspor’a gelmesinde etkili olduğunu söyleyen Cueva, şunları kaydetti:

"Zor bir ligde yarışacağız, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Büyük bir kulüp olmak istiyoruz. İki haftada lige hazır olacağım ama yüzde 100 hazır olacağım dersem yalan olur ancak yüzde 80 hazır olacağım. Şunu da söyleyeyim pandemi sürecinde yeni tip koronavirüs varken zor bir ortam. Bir kulüpte mutluysanız çok çabuk adapte olursunuz. Kendinizi iyi hissediyorsanız, çok daha çabuk hazırlanırsınız. Ben de bu kulüpte mutluyum, lige çabuk hazırlanacağım. Taraftarlar sosyal medyadan bana ’hoş geldin’ dedi, bunu gördüm. Biz de kulübümüzü en yüksek yerlere taşımak için savaşacağız, birlikte olursak birçok şeyi başarabiliriz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal