Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan, kulüp başkanının kendisini arayarak takımı sahadan çekmek istediğini itiraf etti!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 mağlup oldukarı Altay karşılaşmasının ardından başkanın kendisine söylediği sözü itiraf etti.

12.03.2022-19:22 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-19:22) Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan, kulüp başkanının kendisini arayarak takımı sahadan çekmek istediğini itiraf etti!

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiren karşılaşmada Yeni Malatyaspor deplasmanda İzmir ekibi Altay'a 1-0 mağlup olarak küme düşme hattında çok kritik bir puan kaybetti.

Takımı sahadan çekmesi istenmiş!

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, karşılaşmanın devre arasında kulüp başkanı Adil Gevrek'in kendisini arayarak takımı sahadan çekmesini istediğini itiraf etti. Cihat Arslan, Altay karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

malatyaspor altay

' Üç puanı aldılar, tebrik ediyorum. Kötü bir gol yedik. Tekrarını izleyemedim. Hakem hata yapmıştır, bizim canımız yanmıştır ama futbolun içinde kalmaya devam edeceğiz. Başkanımız Adil (Gevrek) Bey, maçın ikinci yarısını oynamamamızı rica etti. Kendisine, 'Emriniz başımız üstüne ama ortada görsellik var, maçı ekrandan ve stattan izleyenler var. Futbola saygımız gereği bu maçın sahada neticelenmesi lazım.' dedik. Mücadelemize devam edeceğiz. Başımızı öne eğecek durumda değiliz. Ayakta kalmaya devam edeceğiz. Hakemler konusunda ise bizde bir türküdür gidiyor. 'Kurumları temizliyoruz.' deniyor. Kurumları yönetenleri mi elden geçirmek lazım bilmiyorum. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bir şey yapılıyor, değişmiyorsa sistem sorgulanmalı. Necip Fazıl, 'İnsan bu, birinden nur akar, birinden kir.' diyor. Her türlü insan var. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal