Yeni Karar Geldi! Rusya'nın 13 Şehrinden Daha Türkiye'ye Uçuşlar Başlatılacak

Rusya'nın 13 şehrinden daha Türkiye'ye uçuşların başlayacağı bildirildi.

05.07.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-17:37) Yeni Karar Geldi! Rusya'nın 13 Şehrinden Daha Türkiye'ye Uçuşlar Başlatılacak

Rusya'nın 13 şehrinden daha Türkiye'ye uçuşların, 12 Temmuz itibarıyla başlatılacağı açıklandı. Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansından (Rosaviatsiya) gelen açıklamada, Rusya'nın 45 havalimanından uçuş yapacağını dile getirerek 'Türkiye'ye tarifeli ve charter uçuşların yapılabileceği Rusya'daki kentlerin sayısı artırıldı. Rus ve Türk hava yolları, 12 Temmuz'dan itibaren Rusya'nın 45 uluslararası havalimanından uçuş yapabilecek." ifadelerine yer verildi.

15 NİSAN'DA UÇUŞLAR SINIRLANDIRILMIŞTI

Bu uçuşların, Rusya'nın Barnaul, Belgorod, Volgograd, Voronej'ın yanı sıra Kaluga, Krasnodar, Lipetsk, Nalçik, Orenburg, Saratov, Soçi, Tümen, Yujno-Sahalinsk kentlerinden yapılabileceği kaydedilen açıklamada, İzmir'e uçuşların da aynı tarihte başlayacağı belirtildi. Rusya, yeni tip koronavirüsle mücadele önlemleri çerçevesinde, 15 Nisan tarihinde aldığı karar ile Türkiye ile uçuşları sınırlandırmıştı.

22 HAZİRAN TARİHİNDE TEKRAR BAŞLAYACAK

Rusya'dan bir heyet, 16 ve 17 Haziran tarihinde Antalya'ya ziyarette bulunarak, koronavirüs hakkında bilgi almıştı. Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, 18 Haziran'da, Türkiye'ye tüm uçuşları 22 Haziran itibarıyla tekrar başlatma kararı aldıklarını duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal