Yeni Kabine’de de görev yapacak: Bakan Koca’dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde görevine devam edecek isimlerden birisi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür." ifadesini kullandı.

04.06.2023-11:06 - (Son Güncelleme: 04.06.2023-11:06)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe’de açıklanan yeni Kabine üyeleri arasında eski dönemde de yer alan birkaç isim yeni Kabine’de de görevlerine devam edecek. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2018'den beri sürdürdükleri görevlerine devam edecek.

"Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde görevine devam edecek olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu değerlendirmede bulundu:

Bakan Koca Açıklama

"Sayın Cumhurbaşkanı'mızın takdiri üzerine yeni kabinede Sağlık Bakanı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Güveni için kendilerine teşekkür ederim. Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür." (İnternethaber)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal