Yeni istanbul havalimanı kurban bayramı yoğunluğunda bir rekora imza attı!

Bu sene Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasından yararlananlar kendilerini gezmelere atarken İstanbul Havalimanı yolcu rekoru kırmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan yoğunluk günün bu saatlerine kadar devam etmektedir. İstanbul Havalimanı arefe günü 1.422 uçuş gerçekleştirirken toplamda ise 230 bin yolcu ise veriler arasında. İstanbul Havalimanı son yılların rekorunu kırdı.

08.07.2022-18:21 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-18:21) Yeni istanbul havalimanı kurban bayramı yoğunluğunda bir rekora imza attı!

29 Ekim 2018 yılında açılışı yapılan İstanbul Havalimanı'nın arefe gün ki yoğunluğu görenleri şaşırttı. Kimsenin beklemediği şekilde kalabalığın olması kargaşalara da neden oldu. Kurban Bayramı arefesinde vatandaşlar memleketine ya da tatile gitmeye hazırlık yaparken havalimanında da kalabalıklar yaşanmaktadır. Yoğunluğun fazla olduğu ek personel yardımı bile istendi. 

İstanbul Havalimanı'na akın edildi! 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA yaşanabilecek olumsuzluklara önceden tedbir alabilmek için özellikle x-ray cihazlarına ve bagaj bölümüne takviye personel istedi. Yolcu yoğunluğunun hat safhada olduğu bugünlerde önlemler ve tedbirler sıkı tutuluyor.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal