Yeni dönemin ilk kredisi belli oldu! 9 Nisan’a kadar başvuran TEK KURUŞ FAİZ ÖDEMEYECEK

Akbank tarafından yeni dönemin ilk faizsiz kredisi belli oldu. Vatandaşlar 20.000 TL’ye kadar tek kuruş faiz ödemeden kredi çekebilecekler.

01.04.2024-12:00 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-12:00) Yeni dönemin ilk kredisi belli oldu! 9 Nisan’a kadar başvuran TEK KURUŞ FAİZ ÖDEMEYECEK

Akbank tarafından faizsiz kredi çekmek isteyen vatandaşlara müjdeli haber duyuruldu. Yerel seçimlerden sonra ilk faizsiz kredi imkanı Akbank tarafından verildi. 1 Nisan 2024 Pazartesi sabah 9 itibariyle başlayan kredi başvuruları ile vatandaşlar 20.000 TL’ye kadar nakit paralarını bankadan karşılayabilecekler. 9 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya için Akbank müşterisi olmak gerekli. Vatandaşlar dilerse Akbank mobil uygulama üzerinden dilerlerse de Akbank banka şubelerinden başvurularını yapıp, 20.000 TL’ye kadar bayram öncesi kredilerine sahibi olabilecekler. 

Akbank 9 Nisan’a kadar başvurana 20.000 TL veriyor

Akbank tarafından yeni bir kredi paketi duyuruldu. Bugün itibariyle imza atılmış olan yeni kredi paketinde vatandaşlar Akbank müşterisi olurlarsa 20.000 TL’ye kadar tek kuruş faiz ödemeden kredilerini çekebilecekler. 9 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak bu kredi kampanyası doğrultusunda hiç beklemeden kredi çekmek isteyenler bayram öncesi nakit paralarına kavuşabilecekler. Akbank mobil ile ilk defa Akbank’lı olan müşterilere özel olarak düzenlenen bu yeni kampanya sayesinde faizsiz kredi çekmek mümkün olacak. Bugün sabah 9 itibariyle başvurular alınmaya başlamışken, 22 Ocak 2024 tarihinden itibaren birçok vatandaş kredi kampanyasına katılım sağladı. 

Yeni dönemin ilk kredisi belli oldu! 9 Nisan’a kadar başvuran TEK KURUŞ FAİZ ÖDEMEYECEK

Tek kuruş faiz ödemeden kredi çekilebilecek 

Akbank tarafından başlatılan kredi kampanyasında tek kuruş ödemeden 20.000 TL’ye kadar nakit krediden faydalanmak mümkün. 22 ocak 2024 tarihinde başlatılan kampanya 9 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. vatandaşlar Akbank mobil uygulamasını indirerek Akbank’lı olmak istiyorum seçeneğini tıklayıp müşteri olduktan sonra gerekli belgeleri toparlayıp kredi başvurusunda bulunabilecek. T.C. Kimlik ve gelir belgesiyle Akbank şubelerine giden vatandaşlar anında başvurularını gerçekleştirebilecekler. Şubelerin yanı sıra dileyen vatandaşlar Akbank mobil üzerinden de tek bir tıkla başvurularını yapabilecekler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal