Yeni Çığlık Filmi Yolda

Wes Craven imzalı Çığlık korku serisi yeni bir filmle devam ediyor. Scream filminin yıldızı Neve Campbell, Scream 5'te yer almak üzere görüşmeler yaptığını açıkladı.

07.05.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-13:45) Yeni Çığlık Filmi Yolda
1996 yılında başlayan Wes Craven imzalı Çığlık korku serisi yeni bir filmle devam ediyor.

Yeni Çığlık filmiyle ilgili açıklama yapan Scream filminin yıldızı Neve Campbell, Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ile Scream 5'te yer almak üzere görüşmeler yaptığını açıkladı.

Oyuncu bu konu hakkında şu sözleri söyledi: "Bu konuda konuşmalar yapıyoruz. COVID nedeniyle biraz zorlu bir zamandayız. Görüşmeye belki bir, bir buçuk ay kadar önce başladık. Yani bu işin nasıl yürüyeceğini çözmek biraz zaman alacak. Anlaşma yapmaya çalışıyoruz, göreceğiz. İki yönetmen bana Wes Craven ve onlara nasıl büyük bir ilham kaynağı olduğundan, onu nasıl onurlandırmak istediklerinden bahseden bir mektup yazdı. Bu benim için harika bir anlaşma."

Wes Craven imzalı Çığlık serisi dört filmden oluşuyor.

Serinin başlangıç filminin konusu ise şöyleydi: Seri bir arkadaş grubunun üzerinden ilerliyordu. Konusu ise şöyleydi: Bir lise öğrencisi olan Casey tuhaf bir telefon alır. Telefonun öteki ucundaki sesi tanımamaktadır. Bir süre sonra yaşanan bir cinayet üzerine polis ve medya olayın üzerine gitmeye başlar. ‘Hayalet surat’ adı verilen bir katil, çevresinde gördüğü gençleri birer birer öldürmektedir. Korku filmlerinin belli klişelerle örüldüğünü düşünen bir grup genç ise, naklen yaşadıkları bir korku filminin içerisinde hayatta kalmaya çalışacaktır. Katille bir kedi-fare oyununa tutuşacaklardır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal