Yeni Bir Salgın Mı Geliyor? Bill Gates Vakfı Yatırım Yapmaya Başladı!

Bill Gates'in geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu tüm dünyada ses getirdi. Koronavirüs salgını ile adından sıkça söz ettiren Microsoft'un kurucu ortağı Gates, yeni salgın tehdidi ile alakalı yaptığı yeni açıklama ile gündeme oturdu. İşte detaylar...

21.02.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-09:19) Yeni Bir Salgın Mı Geliyor? Bill Gates Vakfı Yatırım Yapmaya Başladı!

Geçtiğimiz senelerde yapmış olduğu konuşmasında dünyanın koronavirüs benzeri bir salgın ile karşı karşıya kalacağını dile getiren ve bu öngörüsü doğru çıkan Bil Gates, şimdi de koronavirüs sonrası dünyanın karşılaşacağı yeni virüs tehdidine dikkat çekti. 

BİR SALGIN DAHA YAŞAYACAĞIZ

Özel bir programda açıklamalarda bulunan Bill Gates, potansiyel yeni bir pandeminin muhtemelen koronavirüs ailesinden farklı bir patojenden kaynaklanacağını söyledi. Gates, 'Bir salgın daha yaşayacağız. Bir dahaki sefere farklı bir patojen olacak' açıklamasında bulundu.

Dünyayı kasıp kavuran bu açıklama sonrası herkes yeni salgının nasıl bir virüsten kaynaklanabileceğini araştırmaya başladı.


İŞTE O YENİ VİRÜS

Uzmanlar Bil Gates'in dile getirdiği ölümcül virüsün 'Çiçek Virüsü' olduğunu düşünüyor. Çünkü Bil Gates'in bundan iki ay önce vermiş olduğu bir özel röportajda bu hastalığın ismini söylemişti. Gates, yaptığı açıklamada dünyanın 'Çiçek Hastalığı' ile karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulunmuştu.

GATES VAKFI'NDAN ÇİÇEK AŞISINA YATIRIM

Bil Gates'in hisselerini devrettiği Gates Vakfı'nın son aylarda 'Çiçek Aşısı' için yüksek miktarlarda yatırımlar yaptığı biliniyor. 

Çiçek Hastalığı dünya üzerinde yıllar yıllar önce ciddi sorunlara yol açmış ve yapılan aşılamanın ardından dünya üzerinden kaybolmuş bir hastalıktı. Bazı sağlık kuruluşlarının çocuklarda okul çağında yapılan ve kolda iz bırakan çiçek aşısına alternatif MRNA çiçek aşısı üretmeye başladıkları iddia ediliyor.

GATES BİR SONRAKİ PANDEMİ NASIL ÖNLENİR? İSİMLİ BİR KİTAP YAZDI

Koronavirüs pandemisini başlamadan yıllar önce bilen Bil Gates, 'Bir sonraki pandemi nasıl önlenir?' isimli bir kitap yazdı. Kitapta sıradaki pandemiyi önleme ve komplo teorisyenlerinin kendisini neden hedef aldığına yönelik tespitleri bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal