11.03.2021-12:33 (Son Güncelleme:11.03.2021-12:33)


1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan Abdurrahman Çığ olayı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Söylenen iddialara göre, ablasının 20 yıllık eşi İsa Akman tarafından maddi ve manevi anlamda istismar gören Abdurrahman Çığ, eniştesi tarafından bir ormanda tecavüze uğradı. İstismar, işkence ve dolandırma iddialarının konuşulduğu olay, Türkiye’nin geçtiğimiz senelerde çok konuştuğu Palu Ailesi olayını hatırlattı.



2

Abdurrahman Çığ (40), 20 yıllık eniştesi tarafından kandırıldığı ve işkence uyguladığı iddiasıyla Müge Anlı ve ekibine başvurdu.



3

Eniştesinin evlendirme vaadiyle ilk olarak 500 bin liralık senet imzalayan Abdurrahman Çığ, eniştesi tarafından tecavüze uğradığını da açıkladı. Çığ'ın ormanda çekilmiş çıplak görüntüleriyle Müge Anlı'ya başvurduğu öğrenildi.



4

Bu olayın, iddiaların odağındaki ismin ilk vukuatı da olmadığı ortaya çıktı. Şahsın 2019 senesinde ölümle sonuçlanan bir olaya karıştığı öğrenildi. Eniştesi İsa’nın yaptığı peynirleri tüketen 9 kişinin sağlık sorunu yaşadığı, 1 kişinin ise öldüğü ortaya çıktı



5

Kayınçosuna işkence ettiği, dolandırdığı, istismar iddialarıyla itham edilen enişte İsa Akman’ın, genç adamın dini duygularını da istismar ettiği belirtildi.



6

Kayınçosuna işkence ettiği, dolandırdığı, istismar iddialarıyla itham edilen enişte İsa Akman’ın, genç adamın dini duygularını da istismar ettiği belirtildi. Genç adamı Afyon’da bir hocaya götüren İsa Akman’ın buradaki hocayla da iş birliği içerisine girerek, kısmeti bağlı olduğuna inandırıldığı ve bu nedenle de evlenemediği söylendi.



7

Genç adam, Afyon’da hoca olduğu iddia edilen kişi tarafından okunup, kısmetinin açıldığına ikna edilerek burada da 3 bin lira dolandırıldığını söyledi.



8

Tüm bu rezilliklerde adı geçen enişte İsa Akman'ın 1978 yılında doğduğu şoförlük mesleği yaptığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR