29.01.2021-15:41 (Son Güncelleme:29.01.2021-15:41)


1

Yeni Bedava Tablet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yeni Bedava Tablet Başvurusu Nasıl Yapılır?

MEB Ziya Selçuk'un yaptığı son dakika açıklamasına göre tablet dağıtımları daha fazla öğrenciye ulaşmaya devam edecek. Selçuk, Twitter hesabından yaptığı tablet paylaşımı ile öğrencilere müjdeyi verdi. Peki bedava tablet nasıl alınır? Tablet başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar...



2

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre uzaktan eğitim kapsamında öğrencilere tablet dağıtımları devam ediyor. Peki ücretsiz tablet nasıl alınır? Tablet başvurusu nasıl yapılır? İşte on binlerce öğrencinin merak ettiği sorunun yanıtı...



3

MEB BEDAVA TABLET NASIL ALINIR?

MEB BEDAVA TABLET NASIL ALINIR?

Öğrencilere yeni tablet dağıtımı müjdesi geldi. Buna göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Tablet dağıtımlarında her hafta daha çok öğrencimize ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Onay işaretli oy sandığı Ocak ayı bitmeden söz verdiğimiz gibi 500.000 tabletin dağıtımını tamamladık' açıklamasında bulundu.



4

Ocak ayı sona ermeden 500 bin tabletin dağıtımının tamamlandığını belirten Bakan Selçuk, şubat ayında 100.000 tabletin daha öğrencilere dağıtılacağını ifade etti.



5

TABLET BAŞVURULARI NASIL OLACAK?

TABLET BAŞVURULARI NASIL OLACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı 100 binlik dağıtımda önceki süreçlerde nasıl bir yol izlendiyse o yola benzer bir şekilde tablet dağıtımları gerçekleşecek. İl milli eğitim müdürlüklerinin ihtiyaç sahibi olan öğrencileri tespit edilmesinin ardından bizzat dağıtım süreçleri gözden geçirilecek. Dağıtımlar başvuru kriterlerine uygun bir şekilde yapılacak.



6

ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Öğrenci ya da velilerinin bedava tablet bilgisayar için herhangi bir başvuruda bulunmasına gerek olmadığını belirten Bakan Selçuk, ailelerin gelir durumu, okul çağındaki kardeş sayısı, özel eğitim gereksinimi, öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler doğrultusunda resmi veriler üzerinden Bakanlıkça hazırlanan strateji çerçevesinde dağıtımların gerçekleştirileceğini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR