Yeni başlayacak yerli diziler hangileri? 2022

Gelişen televizyon dünyasında yeni dizi projeleri peş peş geliyor. İşte, birçoğu bu yaz ekranlara gelecek yeni yerli diziler...

19.04.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-15:24) Yeni başlayacak yerli diziler hangileri? 2022

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte televizyon dünyası da yeni bir döneme başlıyor. Yeni dönemde birbirinden iddialı yeni yapımlar ekrana gelecek. İşte 2022 yeni yerli yapım diziler.

Gülümse Kaderine yakında FOX'ta!

Avşar Film imzalı dizinin çekimlerine başlandı. İsmi ilk olarak Masum ve Güzel olarak belirlenen sonrasında Gülümse Kaderine olarak değiştirilmesine karar verilen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan başarılı oyuncu Ahu Sungur, 8 senelik aranın ardından ekran orucunu bozarak Gülümse Kaderine dizisinin kadrosuna katıldı. Dizinin kadrosunda yer alan bir diğer başarılı isimler ise şu şekilde; Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Nazan Diper, Aslı Samat ile Sevinç Kumaş.

 gülümse kaderine dizisi

Yetimhanede yetişmiş 2 kızın hikayesinin anlatılacağı Gülümse Kaderine dizisinin yönetmenliğini yapan isim Aytaç Çiçek'tir. Dizinin senaristliğini ise birçok başarılı yapıma imza atmış olan Burcu Över yapıyor.

İntibah yakında Kanal D'de!

Namık Kemal'in çok sevilen romanı İntibah'tan uyarlama olan aynı ismi taşıyan dizi yakında Kanal D ekranlarında olacak. Diziyle ilgili bu zamana dek pek çok iddia ortaya atılsa da kesinleşen bir gelişme olmamıştı. Son çıkan iddialara göre ise dizinin başrol kadrosunda Melisa Aslı Pamuk ile Selahattin Paşalı yer alacak.

 İntibah dizisinin konusu şu şekilde;

Ali, varlıklı bir ailede yetişmiş, 21 yaşında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir çocuktur. Babasıyla karşılıklı olarak birbirlerini çok sevmekte ve babası onun eğitim hayatına fazla önem vermektedir. Ancak babasının ölümünden sonra Ali'nin yaşamında önemli değişiklikler olmaya başlar. Ali, fahişe olan Mahpeyker'e gönlünü kaptırır. Ailesinde bu aşk için onay alamayan Ali, evlerindeki cariyeleri Dilaşub ile evlenir. Fakat bunu öğrenen Mahpeyker rahat durmaz ve intikam almak için Ali ile uğraşır.

İyilik yakında FOX'ta!

Kanalın yaz sezonuna hazırladığı bir diğer dizisi İyilik'in tanıtım filmi yayınlandı. Dizi İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.

Bir ihanetin öyküsü olarak tanımlanan dizide Murat karakteri ile İsmail Demirci'yi izleyeceğiz. Dışardan iyi bir aile babası olarak görünen Murat, aslında göründüğü gibi değildir.

 iyilik dizisi

Hatice Şemdinli'nin canlandırdığı Neslihan ise Murat karakterinin eşidir. İyi niyetli olarak kendi evlerinin yanındaki küçük evlerini arkadaşı Damla'ya verir. Ancak Damla ve kocası Murat'ın yasak ilişkilerinden haberi yoktur.

Aşk Mantık İntikam isimli dizinin finalinden sonra yaz aylarında FOX TV'de başlayacak olan dizinin yapımı Medyapım, yönetmenliği ise Murat Öztürk tarafından yapılıyor.

Kusursuz Kiracı yakında FOX'ta!

Son dönemlerin gözde iki oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'yü bir araya getiren Kusursuz Kiracı bu yazın en çok merak edilen dizileri arasında. Çekimlerine başlanan dizi bir apartman hayatını konu alacağı için daha çok genç nesile hitap etmesi bekleniyor.

Bir Yaz Dizisi yakında Kanal D'de!

Kanal D'nin yeni dizilerinden Bir Yaz Dizisi'nin kadrosunda yine iki yetenekli genç oyuncu yer alıyor. Başrollerini İlayda Alişan ile Burak Yörük'ün paylaştığı dizi şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizide, ünlü bir aktör ile ünlü olma hayali kuran bir oyuncu adayı arasında yaşananlar ekrana yansıtılacak.

 bir yaz dizisi

Gizli Kalsın yakında FOX'ta!

Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı dizide, 2 sivil polisin eğlenceli maceraları anlatılacak. Merakla beklenen dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini yapan isim ise Şahin Altuğ.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal