18.05.2019-13:10 (Son Güncelleme:12.09.2022-17:22)


1

Tv8 ekranlarında yayınlanan bir dönem sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği yemekteyiz programının yarışmacılarından birinin yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.



2

Yayınlandığı her bölüm dikkatleri üzerine çeken Yemekteyiz yarışmasına katılan Aybike Alev’in Instagram paylaşımı dikkat çekti.



3

Aybike Alev Yanar’ın son paylaşımında; "Bundan 5 sene önce hiç olmaz dediğim şeyler oldu. Hiç yapmaz dediğim insanlar neler yaptı. ve ben nasıl bir fanusta büyümüşüm hayat ne kadar zormuş 30 yaşıma kadar hiç anlamamışım. Öyle temiz bir ailede büyümüşümki. Ne sahtekarlık öğrenmişim ne dolandırıcılık ne de yüzüne gülüp arkadan iş çevirmek… insan bazen farkındalık yaşamadan da ölebiliyor. Çok şükür ben istanbulda bekar ve yalnız yaşayan bir kadın olarak bu farkındalığa kazık yiye yiye ulaştım. Peki kolaymı oldu… ahh hemde nasıl zor… dolandırıldım kandırıldım tehdit edildim iftiraya uğradım. Başıma gelmeyen kalmadı. Dedimki kendi kendime Allahım nasıl olabiliyor. Benim bu kadar verici olduğum herşeyimi paylaştığım sevgimi ilgimi imkanlarımı eksik etmediğim insanlar bana nasıl bu kadar kötülük yapabiliyor. hiç mi gece yataklarına yattığında uykuları kaçmaz hiçmi aynaya baktıklarında kendilerinden iğrenmezler… intikam almak çok istedim çok denedim… ama Allah bir şekilde beni durdurdu… sonra bekledim… yoluma baktım… hatta yoluma bile bakmadan yol bana geldi diyebilirim… hep derdim ki Allahım karşıma benim gibi insan çıkar. Benim gibi arkadaş benim gibi patron benim gibi evlat… sonra Allah bana karmayı yaşattı. KARMA… birbaşkasına yaptığım iyilik bana başka bir yerden döndü. Bana kötülük yapan kişiyi hayat başka bir yerden vurdu… tabiki bende insanım nefsime yenik düştüm haz aldım onların kötü durumda olmasından… ama şimdi öyle bir farkındalık yaşıyorum ki . Herşey bugun içindi… bugun sahip olduğum estetik kliniğim… ve bu fotoğrafta ekmeğimi paylaştığım güzel insanlar… düşünsenize estetiği çok seven bir kadınım ve artık birbirinden mükemmel doktorların olduğu bir kliniğim var. Hayal ötesi… Ve bu güzel insanlarla yemek yediğimiz mekanın hayal bile edemeyeceğim istanbulun en gözde gece clubu Sortie nin içinde daha suadiye şubesi açılalı 1 sene bile olmadan ikinci şubesi açılan Cotto olması… işte bu ne biliyormusunuz… bu KARMA … kimden ne hainlik görürsek görelim Allah herkese hakettiğini veriyor…" dedi.



4

Yanar’ın bu paylaşımı seneler önce yaptığı cezaevi itirafını getirdi.



5

Yemekteyiz programına katıldığı dönem fenomen olan Yanar, cezaevine girmişti.



6

Cezaevi çıkışı açıklama yapan Yanar, ‘Tahliye oldum’ notu ile paylaşımda bulunmuştu.



7

Sessizliğini bozan yanar, neden cezaevine girdiğini, 'sürekli aileme ve arkadaşlarıma mesaj atıp olayın iç yüzünü öğrenmek istiyorsunuz olayın iç yüzü yok zaten elli kere anlattım.



8

Şerefsizin birine şerefsiz dediğim için 3 gün ceza aldım. göğsümü gere gere girdim çıktım. yine olsa yine söylerim.' sözleri ile açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr