Yemekteyiz 24 Mayıs 2022 Salı puan durumu

Zuhal Topla 'la Yemekteyiz yarışmasında bugün yapılan puanlama sonuçları programın müdavimleri tarafından merak edilmektedir. Hafta içi her gün yeni bölümleri ile birlikte TV 8 ekranlarında olan Yemekteyiz programının puan durumunu sizler için haberimizde paylaştık. İşte Zuhal Topal 'la Yemekteyiz bu haftanın puan tablosu..

24.05.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-14:57) Yemekteyiz 24 Mayıs 2022 Salı puan durumu

24 Mayıs 2022 Salı günü Zuhal Topal 'la Yemekteyiz puan durumu belli oldu. TV 8 ekranlarının çok sevilen yemek programı Zuhal Topal 'la Yemekteyiz yarışmasında bugün yarışmacı Seda Nur yarıştı. Haftanın 2. gününde yarışan Seda Nur arkadaşlarından kaç puan aldı? Diğer yarışmacıları ve programın sunucusu Zuhal Topal 'ı evinde ağırlayan Seda Nur kimdir? 24 Mayıs 2022 Salı günü Yemekteyiz canlı puan durumunu detaylı olarak haberimizde sizler için paylaştık. İşte detaylar..

Yemekteyiz 24 Mayıs Salı

24 Mayıs 2022 Salı günü Yemekteyiz puan durumu nedir?

TV 8 ekranlarında seyirci karşısına geçen Zuhal Topal 'la Yemekteyiz programında bugün yapılan puanlama sonucunda günün yarışmacısı Seda Nur 'a verilecek olan puanlar büyük bir heyecan ile beklenmekteydi. Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından bir tanesi olan Seda Nur hangi yemekleri yaptı? Zuhal Topal 'la Yemekteyiz puanlarının açıklanmasının hemen akabinde Seda Nur 'a yarışmacılar tarafından verilen puanlar ise şu şekildedir:

- Ferhat Bey Seda Nur Hanım 'a x puan verdi

- Furkan Bey Seda Nur Hanım 'a x puan verdi

- İlayda Hanım Seda Nur Hanım 'a x puan verdi

- Aynur Hanım Seda Nur Hanım 'a x puan verdi

- Sunucu Zuhal Topal Seda Nur Hanım 'a x puan verdi

Günün yarışmacısı Seda Nur Hanım 'ın almış olduğu toplam puan ise xx 'dir.

Yemekteyiz Seda Nur Hanım

Yemekteyiz 182. yeni bölüm izle

Zuhal Topal 'la Yemekteyiz programı hafta içi her gün TV 8 ekranlarında seyirci ile buluşuyor ve yarışmada 5 farklı yarışmacının evine konuk olunuyor. Yarışmacılar birbirinden iddialı yemeklerini yaparak hünerlerini sergilerken sunucu Zuhal Topal ise yemeklerin tadına, tuzuna, biberine ve yarışmacının misafirperverliğine kadar her şeyi inceleyerek bir değerlendirme yapıyor ve ona göre de yarışmacıya puanını veriyor. Verilen bütün bu puanlar ise Cuma günleri haftanın finalinde çok büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü final gününde en fazla puanı alan yarışmacı büyük ödül olan 15.000 TL 'nin de sahibi oluyor.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal