Yemeksepeti Banabi ismi neden değişiyor? Yemeksepeti yeni adı ne olacak?

Türkiye’nin önde gelen alışveriş uygulamalarından biri olan Yemeksepeti Banabi, kapsamlı bir değişim sürecine girdi. Yemeksepeti Banabi’nin ismini, logosunu ve uygulamasını değiştireceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Milyonlarca kullanıcısı bulunan uygulamasının değişime gitmesinin nedenleri merak edilirken, kullanıcılar, Yemeksepeti Banabi neden isim değiştiriyor? Yemeksepeti Banabi’nin yeni adı ne olacak? Gibi sorulara yanıt aranıyor.

03.05.2022-23:12 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-23:12) Yemeksepeti Banabi ismi neden değişiyor? Yemeksepeti yeni adı ne olacak?

Türkiye’nin en popüler alışveriş uygulamalarından biri olan Yemeksepeti Banabi, isim değişikliğine gideceğini duyurdu. Değişikliğe giden platformun ismi, logosu ve uygulaması kapsamlı bir yenilik yapacak. Market alışverişi alanında hızlı bir ilerleme kaydeden Yemeksepeti Banabi, yenilenme sürecine geçti.

2 Mayıs tarihinden itibaren isim, logo ve uygulama alanında yenilenmeye giden Yemeksepeti Banabi, Yemeksepeti Market olarak hizmete devam edecek. Market alışverişi alanında ilerlemeye devam eden Yemeksepeti Banabi, Market olarak ismini değiştirecek. İsim değişimiyle birlikte ürün çeşitliliği de artacak.

Yemeksepeti tarafından hizmete sunulan Banabi, ilk olarak Nisan 2019 tarihinde İstanbul’da faaliyete geçen online market alışverişi platformudur. Hizmete girdiği ilk zamandan bu yana hızlı bir çıkış yakalayan uygulama, 2 Mayıs tarihinden itibaren aşama aşama değişime gidecek. Yemeksepeti Market olarak faaliyetlerine devam edecek olan uygulama ürün çeşitliliğini de arttırma hedefinde.

Yemeksepeti

Değişim 24 Mayıs’ta tamamlanacak

Türkiye’nin 58 ilinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulama, 4 bini aşkın market ürününe kolayca ulaşmanızı sağlıyor. 2 Mayıs tarihinde web sitesine yansıtılacak olan isim, logo ve uygulamadaki değişiklikler, 11 Mayıs tarihinden itibaren Android sisteminde, 15 Mayıs tarihinden itibaren de İOS sisteminde kullanıcılara sunulacak. Platformun geçiş süreci 24 Mayıs tarihinde tamamlanacak.

Yemeksepeti marka kimliğini “İçimizden Biri” olarak tanımlarken, “Aklındaysa Kapında” yaklaşımını benimsiyor. Buna göre Yemeksepeti, kullanıcılara aradıkları her şeyi bulmalarına imkan sağlıyor. Uygulama yeni ismiyle, yemek siparişinden çok market alışverişi üzerine yoğunlaştıklarını vurguluyor.

Türkiye’nin ilk online yemek sipariş platformu Yemeksepeti, 2001 yılında kuruldu. Yemeksepeti uygulaması, şu anda Türkiye’nin 81 ilinde ve KKTC’de 30 milyondan fazla kullanıcıya, 60 bin iş ortağı restoran, Yemeksepeti Mahalle üzerinden 8 bin iş ortağı mahalle esnafı ve yüzlerce Yemeksepeti Market hizmet noktasıyla hizmet veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal