14.08.2020-15:11 (Son Güncelleme:27.04.2024-19:10)


1

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte hamile olan kişilerde sıcak havalarda iyice zorlanır oldular. Özellikle sıcak havalarda uygun kıyafet bulmak zorlaştı. Birçok marka hamileler için rahat ve şık kıyafetler üretti. Bu da hamile olan kadınların hem istediği renklerde hem de kıyafetlerde tercih yapabilme imkanları arttı.



2

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklıklarında açık renk kıyafet giymek güneş ışınlarının etkisinden koruyacaktır. Hem mevsime ayak uydurmuş hem de şık görünmenize yardımcı olacaktır.



3

Yaz demek çiçek demektir, daha canlı renkler demektir. Sizde hamileyseniz ve ne giyinsem diye saatlerce düşünüyorsanız senenin trendi olan renkli ve çiçek desenli elbiseleri tercih edebilirsiniz.



4

Bu senenin diğer modası da puantiyeli elbiseler. Yaza damgasını vuran puantiyeli elbiselerin üstelik birçok farklı rengi bulunmaktadır.



5

Bazı insanlar siyah renkten vazgeçemezler. Bazen bu kolay bir tercih olarak görünsede bazen de şık görünmeniz için ihtiyaç duyulan bir tercihtir. Mevsimin yaz olması sevdiğiniz rengin tercihini etkileyemez.



6

Çizgili kıyafetler sade giyinmek istemeyenler için bir alternatif olabilir. Hem spor hem de rahat bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr