22.06.2020-11:48 (Son Güncelleme:18.04.2024-03:16)


1

Malum yaz ayları geldi. Hepimiz giyindiğimiz kıyafetin kumaşından taktığımız aksesuarlara kadar birçok şeyi değiştirmeye başladık. Yazın nasıl bir çanta tercih etmeli ya da ne tarz küpeleri takmaktayız diye sorup duruyoruz. Merak etmeyin işte sizin için yazın kullanabileceğiz aksesuar önerilerimiz…



2

Çantalar kadınların vazgeçilmez aksesuarlarının başında gelir. Bu yüzden yazın kullandığınız çanta hem şık olsun isteriz hem de yaza hitap etsin isteriz. Bu yüzden hasır çanta kullanmak çok ideal olacaktır. Hasır çantalar tam yaz çantasıdır. Dolayısıyla yazın en iyi çanta alternatiftir.



3

Hepimizin aklına bu yaz sıcaklarından hem başımızı hem de yüzümüzü korumak için ne yapabiliriz sorusu gelebilir. Şapka takmak bizce her mevsimde ayrı bir havaya sahiptir. Bu sene şapka modeli olarak yuvarlak şapkaların trend olduğunu söyleyebiliriz.



4

Son zamanlarda altın takılar yerini gümüş takılara bıraktı. Yazın takı olarak gümüş renkli takıları tercih edebilirsiniz. Gümüş takılar sizi hem daha şık hem de daha genç gösterecektir



5

Yaz aylarında kapalı ayakkabı giyinmek oldukça zordur. Bu yüzden hasır terlik ya da babetler tercih etmek ayak sağlığınız için de faydalı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR