Yazar Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti: Siyasi liderlerden üst üste taziye mesajları

Türk düşünce hayatı konusunda önemli yazılar yazan Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti. İnançer’in vefatı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ndan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan taziye mesajları geldi.

04.09.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 04.09.2022-14:26) Yazar Ömer Tuğrul İnançer hayatını kaybetti: Siyasi liderlerden üst üste taziye mesajları

Türk düşünce hayatının önemli yazarlarından birisi olan Ömer Tuğrul İnançer, bugün hayatını kaybetti. Tasavvuf konularınԁa ςeşitli makaleleri yayınlanan Ömer Tuğrul İnançer’in vefatı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ndan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan taziye mesajları geldi. 

Siyasilerden üst üste taziye mesajları

İnançer’in vefatı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ndan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan taziye mesajları geldi. İşte o taziye mesajlarının detayları:

Ömer Tuğrul İnançer

Cumhurbaşkanı Erdoğan

"Sayın İnançer'in vefatından derin teessür duydum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Derecatı Alî olsun."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

"Güzel insan Ömer Tuğrul İnançer beyefendi rahmet-i Rahman'a kavuştu. Rabbinin sevgili bir kulu, ebediyet yurdunun bir eri olarak yaşadı. İman, ahlak, erdem, şefkat, merhamet ve güzellik yoluna adanmış bir ömür... Cemali de güzeldi, celali de. Mekanı cennet, makamı âli olsun."

TBBB Başkanı Mustafa Şentop

 "Tasavvufun hikmetlerinin günümüzde neşvünema bulmasına vesile olan, gönül dünyamızın rehberlerinden kıymetli büyüğümüz Ömer Tuğrul İnançer, Rahmet-i Rahmana kavuşmuş. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Menzili mübarek, mekanı cennet, makamı ali olsun" 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal