Yayında olan dizilerin sezon finali tarihleri 2022

Geçtiğimiz sonbahardan beri yayında olan dizilerin sezon finali tarihleri dizi severlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. 2022 yılı yaz aylarında hangi dizilerin tatile gireceği merak ediliyor. Konu hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

19.04.2022-09:33 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-09:33) Yayında olan dizilerin sezon finali tarihleri 2022

2021-2022 sezonunda yine birbirinden heyecanlı diziler ekranlarda izleyenlerle buluştu. Kıyasıya bir reyting mücadelesine girişen bu dizilerin bazıları yaz aylarına girilmesiyle birlikte sezon finali adı altında tatil dönemlerine girecek. 2022 yılının yaz dizilerinin neler olacağı sorusu konuşulmaya devam edilirken, geçtiğimiz sonbahardan bu yana yayınlanan dizilerden hangilerinin sezon finali yapacağı sorusu da dizi severlerin gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Yayında olan dizilerin sezon finali tarihleri 2022

Ekranlarda yayınlanan dizilerin sezon finallerini ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Bazı diziler reyting başarısızlığından kaynaklanan sebeplerle sezon finali tarihlerini öne çekerken, başarılı bir gidişat sürdüren diziler ise senaryoya göre hareket ediyor. İşte Yayında olan dizilerin sezon finali tarihleri 2022:

Dizilerin sezon finali tarihleri

Yasak Elma

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve 5. sezonunu da geride bırakmak üzere olan Yasak Elma dizisinin 146. bölümle beraber sezon finali yapacağı öğrenildi. Yasak Elma dizisinin sezon finali Haziran ayının 2. haftasında yapılacak ve 6. sezonun başlangıcı ise Ekim ayında olacak.

Mahkum

Fox TV’nin bir başka sevilen dizisi Mahkum başarılı bir ilk sezon geçirdi. MF Yapım’ın imzasını taşıyan dizinin sezon finalinin 2-9 Haziran 2022 tarihlerinden birisinde yapılması bekleniyor. Dizinin ikinci sezonun sonbahar döneminde yayınlanacağı kaydedildi.

Yargı

Pazar akşamları ekranlara yargı dağıtan Kanal D’nin Yargı dizisinin de sezon finali netleşti. Kaliteli bir oyuncu kadrosuna ve heyecan verici bir hikayeye sahip olan Yargı dizisi 12 Haziran 2022 tarihinde 36. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak.

Üç Kız Kardeş

Kış aylarında yayın hayatına başlayan Üç Kız Kardeş dizisi de yeni sezonda ekranlarda olacak dizilerden birisi. Senaristliğin Betül Yağsağan’ın yaptığı dizinin sezon finali bölümü 14 Haziran 2022 tarihinde yapılacak. Yeni sezonun ise Eylül veya Ekim aylarında başlaması bekleniyor.

Arka Sokaklar

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın sezon tarihi açıklandı. Erler Film ve Kanal D’nin yaptıkları görüşmeler sonucunda Arka Sokaklar dizisi 10 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak 631. bölümle sezon finali yapacak.

Camdaki Kız

Kanal D’deki ikinci sezonuna büyük tartışmalarla giren Camdaki Kız dizisi sezon içindeki başarısıyla bu tartışmaları bitirmeyi başardı. Sevilen dizinin sezon finali 9 Haziran 2022 tarihindeki 46. bölüm ile yapılacak.

Baba

Show TV’nin sezon finali tarihini açıkladığı tek dizisi Baba oldu. İlk sezonunda inişli çıkışlı bir reyting performansı gösteren dizinin ikinci sezonda daha iyi bir performans göstermesi bekleniyor. Baba dizisinin senaristleri ikinci sezonun senaryosunu yazmaya şimdiden başlarken dizinin 7 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak 16. bölümle beraber tatile gireceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal