Yay Burcu Kadını

Yay burcu kadının genel özellikleri neler? Yay burcu kadının olumlu, olumsuz özellikleri neler? Yay Burcu Kadını ne tür hediye sever? Yay burcu kadının uyumlu olduğu burçlar ? Yay burcu kadını nasıl etkilenir ? Yay Burcu Kadını Hakkında Tüm Bilgiler

13.04.2018-17:59 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-20:40) Yay Burcu Kadını

YAY
(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay burcu kadını öncelikle gerçekten kültürlü bir kişiliğe sahiptir. Bu özellikleri ile her ortamda, her insanın dikkatini çekmeyi başarabilirler. Espri yetenekleri oldukça iyidir ve kendisi neşeli olduğu gibi insanlara da neşe verirler. Bu nedenle yay burcu kadını sevilen ve aranılan bir kadındır.

Yay burcu kadını her zaman akıllı davranışlar sergiler. Zaten oldukça akıllı ve zeki olduğunu söylemekte gerekir. Hemen her şeye karşı duyarlıdır. Alımlı ve cazibeli Yay burcu kadını her zaman dikkatleri çekmeyi başarır ve ön planda durmasını bilir.

YAY BURCU KADINI OLUMLU ÖZELLİKLERİ

Yay burcu kadınının olumlu özellikleri arasında; aşırı coşkulu olması ve geniş bakış açısına sahip olması dikkat çeker. Açık sözlüdür ve gizlilikten hoşlanmaz. Dürüst bir karaktere sahiptir. İdealist bir kadındır ve oldukça sevimlidir. İyimser, düşünceli ve uyumludur. Özgürlüğünü sever ve güvenilir bir kadındır.

YAY BURCU KADINI OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ

Yay burcu kadınının olumsuz özellikleri arasında; başına buyruk olması, kendini aşırı derecede beğenmiş olması ve abartılı olması vardır. Genel olarak huzursuzluk içerisindedir ve kaprisli bir kadındır. Kimi zaman patavatsız olabilir ve sorumluluklarını unutabilirler. Dikkatsiz olması, göze çarpan olumsuz özelliğidir.

HEDİYE SEÇİMİ

Yay burcu kadınına hediye almak istiyorsanız biraz maddiyatı gözden çıkarmanız gerekebilir. Yay burcu kadını spor yapmaktan hoşlanır, bu nedenle spor salonunda üyelik hediye edebilirsiniz ya da farklı spor dallarından kurslar hediye edebilirsiniz. Öğrenmeyi seven Yay burcu kadınına hediye ettiğiniz her hangi bir kurs bile onu mutlu eder. Elbise almayı düşünüyorsanız rahat ve spor ağırlıklı şeyler alabilirsiniz. Ayrıca Yay burcu kadını sürekli olarak seyahat edebilir, bu nedenle güzel bir bavul gayet hoşlarına gidecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal