Yasmin Erbil'den yoruma kapalı bikinili paylaşım

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yasmin Erbil'den nefes kesen pozlar geldi. Annesi ve babası gibi oyunculuk üzerine devam eden Erbil, son paylaşımı ile gündeme damgasını vurdu. Sosyal medya üzerinden yoruma kapalı olarak paylaştığı bikinili pozlar çok konuşuldu. İşte Yasmin Erbil'in sosyal medya paylaşımı haberimizde

13.04.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-14:25) Yasmin Erbil'den yoruma kapalı bikinili paylaşım

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları olan Yasmin Erbil sosyal medya paylaşımlarını adını duyurmaya devam ediyor. Geçenlerde bornozlu paylaşımının ardından şimdi bikinili pozlar gündeme geldi. Sık sık paylaşımlarıyla anılan Yasmin Erbil bu sefer yoruma kapalı şekilde Instagram hesabından paylaşım yaptı. Açık kıyafet tercihleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü şovmenin kızı Erbil'in bikinili karelerine ise beğeni üzerine beğeni yağdı. 

Yasmin Erbil bikinili pozu

Yasmin Erbil'in bikinili paylaşımı

Sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımla dikkat çeken Yasmin Erbil, paylaşımına güneş ve tavşan emojisi koydu. Erbil'in bikinili gönderimini, olumsuz yorumlara karşı sınırlı yorum yapması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada böyle bir önlem alan Erbil'in kızının, gelen eleştirilerden rahatsız olduğu tahmin ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal