08.01.2022-14:00 (Son Güncelleme:11.02.2023-14:48)


1

1988 yılında İstanbul’da doğan Yasemin Sakallıoğlu, üç çocuklu ailenin en küçüğü. Henüz bebekken Rize’ye giden Sakallıoğlu, 6 yaşına kadar orada yaşadı.



2

Ardından tekrar İstanbul’a giden ünlü oyuncu, lise mezuniyetinin ardından bankacılık yapmaya başlamıştır.



3

Yasemin Sakallıoğlu'nun acı günü

Yasemin Sakallıoğlu'nun acı günü

"Lütfen yaşayın, ben dayanamıyorum" diyen Yasemin Sakallıoğlu, enkaz altında kalan akrabalarından acı haber aldı. Sakallıoğlu, ''Canım İbrahim amcam ve Nilgün yengem maalesef enkazdan sağ çıkamadılar..Beş gündür tüm imkanlarıyla ellerinden gelen her şeyi yapan Afad ,Tsk ,Umke ,Polis arama kurtarma ,Kuwait fire force ekiplerine ve bizler için dua eden herkese teşekkür ederiz. Başımız sağolsun.''



4

Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümünde eğitim gören Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medyada Karadeniz şivesi ile çektiği videolar ardından bir fenomen haline geldi.



5

Yapımcıların dikkatini çeken Sakallıoğlu 2015’te ünlü dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna dahil oldu. Ardından Şahan Gökbakar öncülüğünde ilk kendi filmi Zengo vizyona girdi.



6

Yasemin Sakallıoğlu 11 Mart 2021 tarihinde Burak Yırtar ile nikah masasına oturdu.



7

Yırtar, televizyondaki birçok ünlü dizinin set arkasında görev almıştır. Şen Yuva, Bir Bulut Olsam gibi dizilerde de oyuncu olarak yer almıştır.



8

Ünlü oyuncu çektiği videolarda ailesi ile olan hikayeleri anlatıyordu.



9

Zengo da oldukça ilgiyle karşılanan filmlerden biri oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr