Yaşasaydı 22 yaşında olacaktı: İyi ki doğdun Eren!

2017 yılında Trabzon’da PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül, bugün yaşasaydı an itibariyle 22 yaşında olacaktı. Annesi Ayşe Bülbül, şehit olan oğlunun doğum gününde mezarına gitti. İşte detaylar…

01.01.2024-14:43 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-18:08) Yaşasaydı 22 yaşında olacaktı: İyi ki doğdun Eren!

Türkiye’nin unutulmaz isimleri arasına giren Eren Bülbül, 2017 yılında hain teröristlerin saldırısında, memleketi Trabzon’da şehit düşmüştü. Şehit düştüğünde 15 yaşında olan Eren Bülbül, yaşasaydı bugün 22 yaşında olacaktı. 7 yıldır acısı dinmeyen anne Ayşe Bülbül, yeni yılın son gününde Eren'in mezarına giderek, doğum gününü kutladı.

Eren Bülbül

“Yaşasaydın 22 yaşında olacaktın”

Maddi imkansızlıklardan dolayı Eren'e hiç doğum günü kutlaması yapamadığını söyleyen Ayşe Bülbül, “Eren'im, seni 15 yaşında toprağa verdim. Bugün senin doğum günün. Yaşasaydın 22 yaşında olacaktın. Doğum günün kutlu olsun şehidim, kınalı kuzum, yavrum. Seni çok özledim. Sensiz geçen 7. doğum gününde de mezarının başındayım. Doğum günün kutlu olsun. En büyük hayalin Güneydoğu'da komando olarak askerlik yapmaktı. Askere gideceğin yaşı iple çekiyordun. Bana, 'askere gider de şehit olursam sakın üzülme anne, beni sana ay yıldızlı bayrağa sarılmış tabutumla getirirler, şehit annesi olursun. Bundan daha büyük ve ne var' demiştin. Çok istediğin halde askere gönderemeden, o hainler seni benden kopardı, elimden aldı. Hakkını helal et Eren'im., Ne olursun bana bir şey söyle" diyerek gözyaşı döktü.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal